Mina nyårslöften..

Jag brukar vara dålig på att komma på nyårslöften, fast jag vet att jag hade behövt ha lite löften, & jag kan garantera att jag är ännu sämre på att hålla dem. Men i år så har jag satt upp en del löften som jag ska klara. Jag ska fullfölja varenda löfte detta året!


- Ta körkort (helst innan sommaren, fyller 18 den 5 april)
- Hitta ett helgjobb (+ att lyckas hålla kvar mitt sommarjobb i glasskiosken)
- Börja träna ordenligt igen (minst 4 ggr i veckan)
- Börja dansa på Kristianstadflickorna
- Äta mycket sundare (inget godis i veckorna)
- Äta i skolmatsalen
- Umgås mer med vänner, familj & pojkvän
- Leva livet (inte sitta hemma & ruttna alltid, ibland bara)
- Ta tag i skolan, lägga ner tid på skolan mer!

Mina mål till attt börja med. Har fler mer som är mindre konkreta men de håller jag för mig själv..


Australia..

I lördags såg jag en riktigt bra film på bion med min pojkvän. Australia med Nicole Kidman & Hugh Jackman. Extremt bra! Handlade om Andra Världskriget & vad som hände i australien under den tiden.. Romantiskt drama med lite komedi, vilket är min absoluta favoritgenre. Så ja.. En supervärd film att se. Plus att Hugh Jackman är gryymt snygg i denna filmen! Spenderade sedan resten av kvällen & natten hos min älskade pojkvän. Gårdagen blev oerhört slapp, låg i sängen flera timmar & sedan åkte jag intehem förrens vid halv 4 & la mig för att titta på film i soffan.. Men det är ungefär såhär hela mitt jullov har sett ut. Liksom även denna dag. Sitter fortfarande i pyjamas & funderar på att gå & lägga mig igen med min sjunde Harry potter bok. Ikväll blir det att fira min bästaväns 18 års dag med hennes mammas släkt. Sen ska jag försöka börja med min träningsdagbok som ska vara inlämnad på torsdag när vi börjar skolan igen...

Nicole Kidman & Snygge Hugh Jackman!


NYÅR 08/09!

Dagen började med att jag beslöt mig för att köra runt & göra lite ärenden i byn. Körningen gick faktiskt riktigt riktigt bra! Köpte ett par rosor till min bästavän som skulle vara värdinna under kvällen. Blev sedan 1 ½ h promenad med Britta & när jag kommer tillbaka hem så har vårat varmvatten kraschat, lyckat på nyår & allt. Fick snabbt samla ihop mina saker & åkte till Pea så jag kunde duscha där & fixa i ordning mig. Middag & mys med tjejerna först & sedan drog nyårsfesten igång. Tolvslaget kunde varit mer lyckat då jag inte hade min pojkvän på plats men efterfest blev det senare med honom & mina underbara vänner. Så kvällen/natte blev enormt lyckad. Sängdags blev det vid 5 & vaknade vid 12. Frukost & städ & en bra start på 2009!








RSS 2.0