Converse


Converse= snyggt till allt!

Har ett par, vita, gulc och svarta, funderar även på att inhandla denna dösnygga modell i rött!

love

Är nu hemma igen ifrån stugan. Begav mig hemåt i en söndrig bil som lät som om den skulle gå sönder närsom.. Men hem kom jag i alla fall!

Gårdagskvällen spenderade jag sedan med Malin, Pea, Michelle och Annie. Massa prat och mys, både bra och dåligt! Men känns bättre nu i alla fall..

Sitter just nu och lyssnar på cinema paradiso och vilar innan jag ska dra iväg och jobba.

Åter på resande fot

Vänner nu åker jag iväg och isolerar mig i två dagar  i vår stuga för att ta till vara på mina sista lediga dagar denna sommar! Efter denna jobbdag så är jag helt slut så nu sitter jag i myskläder och ska packa klart innan jag kör iväg..

Ciaobellas!


Remmar

En av mina absolutfavoritbloggar, är http://www.fashiontoast.com/ , älskar hennes klädstiverkligen!
Är själv galen i olika sorters underkläder och nu är min nya favorit enbart tyg/spets behåar, vilket fashiontoast skriver om på sin blogg.


Men vad tycker ni om denna "rembehå" något att ha? Hiss eller diss?


Bild:
http://www.idontlikemondays.us/page/IDLM/SFNT

Tiiisdag

Vaknade imorse tidigt hos pojkvän för att ta bilen en vända till stan och fixa saker, hämtade bland annat ut mitt pass, (haha se upp för fånge 751-517! ) Sitter just ni i mitt uterum och bloggar med en tallrik fil och müsli och snart ska jag ta och lägga mig lite i solstolen med "Luftslottet som sprängdes", den sista boken i Stieg Larssons Milleniumtriologi, innan jag börjar jobba klockan 13. Men jobbet ska faktiskt bli kul då det ikväll är allsångskväll på torget i Åhus med lokala talanger, så det blir fullt upp i kiosken men med massa musik.

Tänkte ikväll ta och avnjuta mina enda (!) två lediga dagar i vår stuga!

Nej nu blir det till och läsa, hörs sen !

Ciaooo!

Kvällens Josefine


Jeans Gina Tricot
T-shirt Gina Tricot
Armband Coccoo.se

(och mitt stökiga skrivbord)


Chic kombination


Riktigt riktigt snyggt att kombinera svart klänning med jeansväst, snygga heels, oversize väska och ett stort läder armband!


Allt är från nelly.se.

Today's


T-shirt- GinaTricot
Shorts- avklippta jeans från Mango
Armband- coccoo.se

Mocka

Denna snyggingen går jag just nu på och funderar över, mockajacka från MQ. Finns även en liknande på Bikbok för samma pris, 999:- Ska jag slå till?


Shopping



Mumsmums, allt från Gina
Jeans 99:-
Vitt linne 129:-
Tunika 149:-
Randig tröja 99:-
Brun/grön t-shirt 49:-
Grå kofta 199:-
T-shirt med tryck 99:-
Stickad grå magtröja 49:-

+ en ring för 19:-
+ en svart munkjacka från Bikbok 199:-




Home again

Jaaa då var man hemma igen efter 5 dagar i mormors stuga, isolerad från verkligheten men oerhört skönt mste jag säga!

I söndags så var vi och kollade på revy på Fredriksdalsteatern. Eva Rydberg, Lorden från gränden. Mys och lättroad som jag är så njöt jag för fullt!
Måndagen, tisdagen och onsdagen tillbringades med en bok i min hand då det såklart öste ner utomhus.
Och på torsdagen begav jag mig till Väla för att inhandla lite, blev en del.. Visar sen.
I fredags så var det lite sol så jag låg i solstolen med min Stieg Larsson bok och sedan så är min ledighet slut. punkt.

Vaknade imorse upp med älskling och snart ska jag bege mig till mitt fina lilla glassjobb. Fick schemat inför augusti, jobbar 13 av 16 dagar, det ni!

Har ni haft det bra hemma? /J

Stugan..

NU åker jag till stugan ett par dagar, kommer hem igen på fredag tror jag..

Ciaobellas!




Spikmatta

Nyinförskaffat i mitt hem = en spikmatta. En röd med 6 000 spik..


Har nyss legat tio minuter och slappnat av (faktiskt). I början gjorde det pissont men när man väl slappnade av och låg still så blev det riktigt skönt. Spikmattan är tydligen riktigt bra ur hälsosyn så den kommer till att användas flitigt!





- För övrigt, jag tänkte ta tag i min träning igen men behöver lite motivation. Någon som har bra knep inom träning eller känner till en bra träningsblogg eller liknande?


Ciao!


 


Saturday night

Först och främst vill jag berätta att jag nu har fått tillbaka min laptop! Ominstallerad och lagad, så jag är toppenglad.

Just nu sitter jag med datorn i knäet och kollar sommarkrysset efter att ha kommit hem från jobbet. Nu är jag ledig i 6 dagar och ska imorgon åka iväg till stugan och isolera mig där ett par dagar. Behöver känna mig riktigt ledig och att jag har sommarlov.


Gårdagen spenderades till jobb hela dagen och sedan på kvällen så hämtade jag upp min pojkvän för att få min födelsedagspresent av honom. Vi åt middag på Rosegarden och såg sedan på bio, Harry Potter och Halvblodsprinsen, och sedan så sov jag hos honom. Mysfaktor på högnivå!

Lite vad jag tyckte om Harry Potter del 6: Tyvärr så måste jag säga att jag är lite besviken på denna filmen. Tyckte såklart att den var bra, tycker jag om alla Harry Potter filmen, men jag blev besviken på själva innehållet. Tyckte till och med att den var lite långtråkig. Men vissa scener var jättebra och jätteroliga medans vissa andra scener var riktigt fjantiga och kändes inte som de hade "Harry Potter-andan". Detta är för mig den sorligaste delen i bokserien men jag blev knappt berörd, vilket är ett dåligt betyg. Men trots detta så längtar jag tills de två avslutande delarna kommer ut och jag tycker verkligen att ni ska gå och se den! För Ron är värt allt, han är bäst!


Rupert Grint- Bäst i filmen!

Dagens blogg!

Vänner gå in och rösta på mig på DAGENS BLOGG!!!

http://ccarolinengman.blogg.se/

Nummer två är jag, så bara rösta och hjälp mig vinna :)

090717

Japps då var passet fixat! Gick snabbt och lätt. Nu ska jag snart dra iväg och jobba, en heldag verkligen. Sen ikväll blir det Harry Potter, hörs senare!
/J


a dreamer

Sitter just nu i pyjamas (hur stavas det?) och lyssnar på Kings of leons "Use somebody". Gästerna har nyss åkt och denna sista lediga dag är slut. Snart väntar en natts sömn och jobb klockan 11.00 imorgon som säkert kommer till att vara sent in på kvällen. Men klockan 21.15 imorgon blir det Harry Potter för mig och älskling! Läääääängtar!

Idag så kom jag underfunn med några saker:
- Hur extremt dålig jag varit på att träna/ röra mig överhuvudtaget de senaste månaderna(!)
- Hur sjukt lite jag varit nere vid stranden i år..
- Hur mycket jag jobbat och hur lite sommarlov jag tillslut kommer få.
- Hur korkad jag är som fortfarande inte fått min dator lagad!
- Hur lat jag är som inte fixat nytt pass.

Får se till att ta tag i dessa saker! Speciellt det fetstilta.
Nej imorgon ska jag åka in med pappa och fixa datorn. Och ska fixa mitt pass.

Och jag ska ta tag i min träning! Måste peppa upp mig ordenligt, har gått från att ha varit en vältränad friidrottare till en lat och ohälsosam datanörd.. Nejnej, imorgon tar jag en joggingrunda och sen så lägger jag upp ett schema över min träning tills nästa vecka då jag åker iväg till stugan.

Oj, lovar kanske för mycket? Men någon gång får man ta tag idet!

Godnatt på er hjärtisar!

berlocker


Återigen så sitter jag och kollar in smycken, denna gång halsband med berlock. Nerkärad i smycken.. Vad tycker ni om dessa skönheterna från coccoo.se?

Dagens Josefine

Hej fina vänner och läsare !
Kul alla ni nya som börjat kolla in min blogg lite extra, kul!

Sitter just nu och väntar på besök från Dalarna, våra gamla kompisar från den tiden då vi bodde där ska komma och hälsa på över dagen. Ska bli sjukt kul för jag har inte sett dem på evigheter! Så förmiddagen har tillbringats till att städa klart hela huset och mitt eget rum, vilket verkligen behövdes, men fint blev det i alla fall.

Ciao på er!


Klänning- Veromoda
armband- lindex och guldfynd
klocka-accent

Hiss eller diss?

Vad tycker ni om dessa skorna?
Kan inte bestämma mig vad jag tycker om dem.. Dessa i grått och svart kommer ifrån

http://www.chapnlle.com/ . Vad tycker ni?


Accessoera mera

Nyligen hemkommen från en eftermiddag på stadn. Hade några saker jag skulle göra i stan bla. hämta ut Harry Potter biljetter tills på fredag, fixa mitt pass och lämna in min klocka. Jag skulle alltså inte shoppa var planerna. Gjorde alla mina ärenden utom passet, för de hade stängt på polisen, plus att jag såklart sprang lite i affärer. Det blev inga kläder men accessoarer blev det, ringar, armband, örhängen och allt på rea! Plus en plånbok som var på pangrea!


Plånbok från accent 249:-, jag fick den för 50:-(!)


Ringar HM 39.50:-


Armband Lindex: 25:- för två respektive 49:-


Ringar HM 29.50 :-

090715

Ännu en ledig dag för mig!

Besölt mig för att åka in till stan och göra olika ärenden, klädd såhär:



Klänning- Gina Tricot
Kofta- HM
Armband med nitar- Coccoo
Armband med berlock- Guldfynd
Klocka- accent

Amazing!

Gåshud eller vad? Man blir rörd och lycklig!


En ledig dag



Följ min blogg med bloglovin


Ledig denna dag och två dagar framåt. Vaknade upp av att Pea sms:a om vi skulle till stranden, helt yrvaken och inställd på att det troligen skulle vara dåligt väder, så rusade jag upp ur sängen och kollade ut genom rullgardinen och det var fint väder! Asglad, drog på mig bikinin och smörjde in mig innan jag åkte till stranden där jag då träffade Pea, Malin och Michelle. Bad, volleyboll, glass (ja sjukt att jag åt glass en ledig dag) och massa snack om bland annat eventuell resa i augusti, en perfekt ledig sommarlovsdag med mina bästa vänner!

Ska snart käka och sedan kolla Allsång på skansen och Kronprinsessans födelsedag, sooommarkänsla!


nitarmband

Nu har jag fått det! Mitt fina vita nitarmband ifrån coccoo.se..





Fick en söt liten påse till och ett meddelande från Coccoo

reafynd?

Var just inne på nelly.com och kollade olika kläder, de har ju pangrea just nu med! Vad tycker ni om denna tunika/klänning?

Har kostat 499:-, kostar nu 79:-(!)..





Och denna bikini, i och för sig inte rea , men ändå.. DÖsnygg! 288:-

090712

Slutade jobba idag klockan 20.00. (Jösses vad jag jobbar känner jag nu). Var väldigt väldigt trött efter många långa jobbdagar och många sena nätter i Kristianstad så jag bestämde mig för att bara slappa denna kväll. Tänkte vara lite bekväm av mig så jag beställde hem mat, KEBABTALLRIK, sjukt att det var just kebab som jag var sugen på.. Menmen, så jag begav mig till Robins och hämtade den och gjorde sedan lite tomatsallad med fetaost för att vara lite nyttig. Tog en uppfriskande dusch och satte på mig myskläder innan jag gosade ner mig i soffan framför tv:n med all min mat, vad man kan vara bekväm när man är ensam hemma.

Hög mysfaktor!

Oj., nu kom pojkvän, vi hörs senare hjärtisar!

Visst ser det gott ut, vavava?!

Lördagskvällen

Under gårdagen var det jobb från 13-21.30 och sedan gjorde jag mig snabbt i ordning och hämtade Pea med bilen för att åka in till Kristianstadsdagarna, sista kvällen. Det var Tivolirock och massor av folk i stan, väldigt gemytligt och trevligt! Jag och Pea satte oss och jag åt Langos(Ungersk specialite med räkor, lök, rom och creamfraish) riktigt riktigt gott, och jag som trodde att festivalmat inte var gott..

Sedan så hittade vi våra underbara vänner MIchelle och Malin utanför Tivolirock, kanske hade fått en aning mycket i sig, haha, så vi drog runt och var lite mammor till dem innan vi tog bilen och hämtade upp pojkvän för att sedan åka hem.


Kvällens:
Blus- Indiskan
Linne- BikBok
Jeansleggins- MQ

Fredag och Kristianstad by night

Gårdagskvällen var topp! Verkligen topp!
Stängde kiosken vid halv 10 och drog sedan vid halv 11 in till stan för att träffa Pea, Annie och Jennie som satt på La Cucina och väntade på mig. Lite drinkar, skratt och lyssning på Markus Fagervall ch sedan DJ:n, asmysigt. Sedan kom även Hannah och gjorde oss sällskap. Sedan så gick vi runt lite i stan och jag och Pea tog senare nattbussen hem. Toppenkväll tjejer! Trodde jag skulle vara slut efter att ha jobbat 8 h men jag var faktiskt pigg, till skillnad från nu. Ska iväg och jobba om en halvtimme och ska även idag stänga.. Får se om det blir stan ikväll eller om jag bara tar och myser lite hemma i soffan. Hade i och för sig bra gärna varit en kväll med MM i stan nu när de är lediga menmen får se.

Nu blir det jobb..
Puss på er/ J

Annie och Jennie


Jag och Pea

                                           
                                                                                      Annie, Jennie och Hannah

9:th of july

Även denna dag, den 9 juli 2009, en jobbdag. Jobbade idag från 13-18 och var helt slut verkligen. Och imorgon och på lördag ska jag jobba från 12-21 och stänga kiosken.. Herregud jag kommer dööö! Hade planerat för Tivolirock på lördag men det verkar skita sig, så det får väl bli att bara vara i stan sen istället..

Just nu har jag bara suttit framför tv:n och kollat One tree hill säsong 6, älskar det! Kan inte få nog av denna underbara serie, längtar tills boxen kommer ut.

Nu har jag faktiskt planer på att ut och springa, 22.30, men känner att jag behöver sätta iPoden i öronen och röra på mig. Sedan ska jag ta ett bad och bara slappa, kanske hinner se vår nya film "Revolutionary road" och sedan ska jag vara chaufför till min syster. Shit jag kommer aldrig komma i säng. Menmen, det är slit och släp med jobb och allt, men vet ni vad? Jag gillar det faktiskt!

Joggingskorna here I come!


MIN!


Denna dina skönhet är nu hemklickad!
Cocoo.se 198 :-
Men det är den värd!

vi e på gång

Mycket fin kväll igår måse jag säga. Verkligen toppen!

Efter regn här hemma så tog jag och Pea bussen in till ett soligt Kristianstad, asfint väder verkligen! Sedan så gick vi och köpte take away mat ¨på Kosan, nudlar med kyckling ( som alltid). Sedan så satte vi oss i Tivoliparken och hade picknick liksom alla andra tusen som var där, men det var riktigt mys med nudlar och vitt vin. Sommarkänsla med bästavän! Där satt vi ett tag och kollade folk innan vi började leta oss framåt i publiken för att se Tomas Leeeedin. Riktigt sommrig kosnert om man säger så, vissa låtar var dock mindre bra enligt mig (de nya) för publiken kunde inte dem ocha lla verkade ointresserade av vad som hände på scenen. Men när han drog igång låtar som "Sommaren är kort", "Vi e på gång", "I natt är jag din", "En del av mitt hjärta" -- jaa då var det bara sååå bra!

Senare gick jag, Pea och Johanna omkring lite och satt och snackade en del. Kvällen avslutades med att vi mötte upp Malin och Lisa och satt lite i öltälten, sen så tog vi bussen hem.. Fin kväll helt enkelt!



Pea


Piickniick







denna onsdag


t-shirt- HM
kjol- Gina Tricot
skärp -Gina Tricot
armband -Glitter


getting ready

Onsdagskvällen...

är planerad!

Snart tar jag och Pea bussen in till stan för att sätta oss i Tivoliparken och ha lite picknick. Sedan ska vi kolla Kristianstadsdagarnas höjdpunkt(?!) Tomas Ledin, var förra året och kollade på Uggla med Annie och Malin och det var bland det bästa jag sett så denna kväll hoppas jag blir lika bra! Sen får vi väl se vad som händer om vi bara tar en runda på stan och lite så kanske.

Kommer iallafall bli en toppenkväll med min fina bästis! Nej nu ska jag klä på mig och fixa till mig lite, får ständigt höra vilken tidsoptimist jag är så att missa bussen skulle väl vara det sämsta jag kan göra, haha.

Ciao!



Michael "King of pop" Jackson

Nu sitter jag här med rödsvullna ögon och är allmänt deppig. Satt nyss och kollade på minneshögtiden för Michael Jackson på tv4. Jag grät från första stund när kistan bars in tills tv4 slog över till reklamen när "showen" var slut. Allt var väldigt överväldigande och nära, kändes som att man stod nära Michael. Att se hans föräldrar, bröder, systrar och barn sitta på första raden och uppriktigt gråta och verkligen visa känslor var tufft.

Att höra Usher, Stevie Wonder, Jennifer Hudson, Mariah Carey, Lionel Richie och många andra hedra Michael Jackson på det sättet, med sång, musik och fina tal. Starkaste ögonblicket var nog när hela Michaels familj gick upp på scenen framför kistan och sjöng med i "Heal the world" och "We are the world" och att de sedan stannade kvar och sa ett par ord. Michaels bror höll ett oerhört fint tal om honom och när han pratade om allt "ont" som hänt Michael då många smutskastat honom och inte varit på hans sida. Jag personligen har aldrig trott på allt som nämnts om honom.. Han var nog en helt vanlig kille precis som alla oss andra fast med en fantastisk talang, han ville göra till en bättre värld så att det skulle vara en bra plats för våra barn.

Men det absolut starkaste, för mig, var när Janet Jackson hjälpte sin brorsdotter, Michaels dotter, Paris till mikrofonen och hon säger med gråten i rösten: "I have loved m daddy since I was born. I LOVE my daddy!!" Det var helt sjukt starkt, hon satte verkligen dit alla kritiker något enormt, vilken gest och vilken hyllning till sin pappa Michael Jackson!

Det var en fantastisk minnescermoni som slutade med en tom spotlight på en mikrofon till tonerna av "Man in the mirror". Michael Jackson var och är tidernas bästa popartist! Jag önskar bara att han hade fått höra alla fina ord och alla som stod upp förhonom när han var i livet. Den stöttningen han fick ikväll hade säkert gjort att vi fortfarande haft en starkare och självsäkrare King of pop kvar. Han förtjänar all kärlek för att han gav oss popen och för att han med sin musik försökte hela världen och alla världens barn.

Rest in peace!


Måndagskvällen

Nyss hemokommen efter mysig kväll i Kristianstad med Annie och Nisse. Blev restaurang, Rix Fm-festival, mys på Tastes innergård till bra musik, där vi träffade Malin och Michelle som jobbade, och sedan en runda på Hässle. Sen så drog vi hem. Underbar kväll, enligt mig med mina fina vänner och pojkvän! Blev riktigt festtaggad, men idag var jag chaufför, men imorgon är kvällen redan planerad och på onsdag så tänkte jag och bästa vän dra och kolla Thomas Ledin, sommrigt värre. Så det blir underbara kvällar!


Annie inne på Taste


Jag

kvällens outfit


Färdigfixad på en halvtimme.
Skjorta från Monki
Svart klänning Gina Tricot
Skärp Gina Tricot

090706



Nu ska jag ta och städa lite. Göra lite mat och njuta av att vara ensam hemma lite. Sedan ikväll så blir det antagligen Rix Fm festival på Kristianstadsdagarna.

/J

en ledig dag


Jaha, vädret kunde ju varit bättre.. ska bli intressant och se vilken dag som blir min första stranddag.

5:th july

Jobbedag i pissväder, ganska slappt faktiskt. När jag jobbade igår så stod jag i 32 graders värme med en gassande sol rakt genom fönstret och gjorde våfflor. Snacka om att man bara längtade till stranden då, och tror ni inte algerna försvann i havet igår? Jo, såklart att de gjorde nu när jag jobbade, fint! Men imorgon är jag ledig och hoppas på lite bättre väder.

I fredags så var jag inne på premiären av Kristianstadsdagarna. Började lite smått hemma hos Henke band vänner för att sedan dra in till stan. Jag och Bästavän begav oss till Taste där både Malin och Michelle jobbade, där satt vi sedan och kollade folk med varsin Bartender-Michelle-gjord drink innan jag hämtades av pojkvän.


På Taste (Bild snodd av Pea)

high heels


Jag verkligen älskar höga klackar, det är grymt snyggt. Men tyvärr äger jag inte ett par (förurom mina läderstövletter) det finns inga tillfällen att gå i dem för mig ju.. Men var inne på Topshops hemsida och kollade in dösnygga och häftiga klackar med platå. Favoriten är den svarta med nitar.

Shopparefynd från ströget




Skor från Copenhagen


Linne från Topshop

En Köpenhamn

Dag 1: Mys med familjen i en underbar stad. Båttur god mat och fin kväll vid baren.
Dag 2: 50års firande. Zoo och sedan besök på fin restaurang med släkten.
Dag 3: Shoppingrunda på ströget och sedan karuseller på Bakken.



Jättefint rum på hotellet Admiralen.



stadschic


Båtrundtur i Köpenhamn- havsfruen


ZOO- tigrarna



ZOO


God mat  på Thorvaldsen


Efterrätt á chokladkaka och hallon(!) och min nya favorit caffe latte.


Bakken


Lite blöt efter vattenkaruseller.






hemma i sverige

Då var jag hemma igen. Spenderat tre stekheta men mysiga dagar i Köpenhamn. Shopping, zoo, restauranger, Bakken mm. Varit en toppen "weekend". Bilder kommer senare.

Idag är det fortfarande underbart varmt och jag hade planerat att jag skulle spendera mina två sista lediga dagar på stranden som alla andra gjort under tiden jag jobbat och varit iväg. Men nej, eftersom att jag så gärna vill så går det inte.. Giftalger i havet längs hela kusten, mumma. Så istället blir det nog att slappa vid poolen med pojkvän.

/J


RSS 2.0