Michael "King of pop" Jackson

Nu sitter jag här med rödsvullna ögon och är allmänt deppig. Satt nyss och kollade på minneshögtiden för Michael Jackson på tv4. Jag grät från första stund när kistan bars in tills tv4 slog över till reklamen när "showen" var slut. Allt var väldigt överväldigande och nära, kändes som att man stod nära Michael. Att se hans föräldrar, bröder, systrar och barn sitta på första raden och uppriktigt gråta och verkligen visa känslor var tufft.

Att höra Usher, Stevie Wonder, Jennifer Hudson, Mariah Carey, Lionel Richie och många andra hedra Michael Jackson på det sättet, med sång, musik och fina tal. Starkaste ögonblicket var nog när hela Michaels familj gick upp på scenen framför kistan och sjöng med i "Heal the world" och "We are the world" och att de sedan stannade kvar och sa ett par ord. Michaels bror höll ett oerhört fint tal om honom och när han pratade om allt "ont" som hänt Michael då många smutskastat honom och inte varit på hans sida. Jag personligen har aldrig trott på allt som nämnts om honom.. Han var nog en helt vanlig kille precis som alla oss andra fast med en fantastisk talang, han ville göra till en bättre värld så att det skulle vara en bra plats för våra barn.

Men det absolut starkaste, för mig, var när Janet Jackson hjälpte sin brorsdotter, Michaels dotter, Paris till mikrofonen och hon säger med gråten i rösten: "I have loved m daddy since I was born. I LOVE my daddy!!" Det var helt sjukt starkt, hon satte verkligen dit alla kritiker något enormt, vilken gest och vilken hyllning till sin pappa Michael Jackson!

Det var en fantastisk minnescermoni som slutade med en tom spotlight på en mikrofon till tonerna av "Man in the mirror". Michael Jackson var och är tidernas bästa popartist! Jag önskar bara att han hade fått höra alla fina ord och alla som stod upp förhonom när han var i livet. Den stöttningen han fick ikväll hade säkert gjort att vi fortfarande haft en starkare och självsäkrare King of pop kvar. Han förtjänar all kärlek för att han gav oss popen och för att han med sin musik försökte hela världen och alla världens barn.

Rest in peace!


Kommentarer
Postat av: charlina och elisabeth

sv: tack :)

va har du gjort ikväll då?

2009-07-07 @ 23:27:33
URL: http://blackywhite.blogg.se/
Postat av: Shopalicious

Eller hur var dem? Jag är så käääär!

2009-07-07 @ 23:41:29
URL: http://shopalicious.blogg.se/
Postat av: Mia

Hej du!!

Jag och min syster är med i en tävling där vi kan vinna en liten dator :) Vi hade vart väldigt tacksamma om du kunde klicka in dig på:

http://www.asusnordic.com/summertour/?p=351

och rösta på oss... Det vore så himla snällt :) Det tar ca 3 sekunder du behöver bara klicka på den lilla snäckan bredvid bilden..

Kram// Mia & Mirna

2009-07-08 @ 00:21:59
URL: http://metrobloggen.se/miiia
Postat av: emilia engberg

svar: tack så mycket:)

2009-07-08 @ 03:16:56
URL: http://emiliaengberg.blogg.se/
Postat av: Nikolina

det var det sorligaste men finaste jag sett :(

va händer idag söt?

2009-07-08 @ 13:51:21
URL: http://mjaubaby.blogg.se/
Postat av: M I N A

sv: tacktack :)

2009-07-08 @ 16:30:25
URL: http://miiinaaa.blogg.se/
Postat av: josefine

ja oekj :)

jag är från umeå ;D norra sverige

2009-07-08 @ 16:30:43
URL: http://busifie.blogg.se/
Postat av: BIG c i t y d r e a m s

helt otroligt hut han kan va död.. man fattar de knappt :o

2009-07-08 @ 23:11:23
URL: http://bigcitydreams.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0