sunday shines on you

Fin kväll igår. Kollade som sagt Moulin Rouge, herregud säger jag bara.. Helt otroligt bra! Alla sjöng helt fantastiskt och var superduktiga, speciellt Malin måste jag säga.. Såg den med Pea, Annie, Michelle och Anna, sedan så drog vi till Kiaby för 18 årsfest. Fin kväll och jag lekte chaufför..

Nu ska jag ta och samla lite fakta om Kd. Har imorgon redovisning om EU-valet och då har jag Kd som inriktning. Sedan så har jag ett prov med imorgon som jag inte börjat plugga på, Geografi, om stenar och sånt.. Men det får vänta tills ikväll för nu ska jag snart jobba. Puss på det.

J


Annie och Michelle


Cancan-flickor


Satine- Carran


I pausen lekte jag och michelle vid spegeln


Anna och Pea


Mys

Lördag

Ska snart köra in till stan och kolla Malins musikal! Moulin Rouge, är förväntansfull måste jag säga.. Sen blir det fest för min del. Kom även nyss på att jag ska jobba imorgon så de blir inget plugg för mig då heller.. ÅHÅH jag får panik, jag har ju mycket till på måndag! Menmen.. Ska käka korv med bröd nu ..

Ha en topp kväll!
J


Nattinatti

Klumpr i magen, öhhh usch bläää..
Fin kväll med flickor
Miss myv
Godnatt!

friday makes my week

Jaha fredag igen. NU är det exakt en vecka sedan jag åkte från Kroatien, sjukt vad tiden går snabbt! Ganska dryg dag i skolan, började 8 och hade en lektion då, sedan så var inte nästa lektion förrens halv ett! Kul.. Så det blev att jag, Viktor och Linnea begav oss till Maxi för att köpa frukost till Viktor som skulle dra till Siesta senare. Sedan satt vi där och fördrev tiden på deras cafe med varm korv och chokladbollar. Underbart fint! Min klass är bäst! Fick tillbaka EngB-nationella, gick faktiskt överraskande bra, bättre än jag förväntat mig! Efter skolan blev det en snabbrunda på stan med Emil och sen körde jag in min syster till ridningen och hämtade sedan Nisse vid skolan. Hihi, så fiint med körkort, kan inte fatta det!

Just nu sitter jag helt seg efter att ha tittat på Top Model och mitt rum ser verkligen förjävligt ut! Ska ta och städa det innan jag åker till Annie. Blir en myskväll med mina bästabästa vänner hos henne, så denna kvällen blir nog toppen. Imorgon ska jag och de andra kolla Malins och Nellies musikal, Moulin Rouge, och sedan drar vi nog till Kiaby på 18 årsfest.

Vill bara tillägga att jag har de bästa och mest underbara vännerna i världen och att min pojkvän är loooooooovley!

T5

090528

Sitter just nu och dricker te och äter choklad. Fick ett jättegulligt choklad och ett grattiskort av mamma och pappa nyss för att jag klarat körkortet. Naaw de är så söta, helt nutteputtiga mot mig och glada. Men det är ju i och för sig jag med! Åh känner mig helt gaggig om det men jag är så fruktansvärt glad, väntade verkligen inte mig att jag skulle klara det. Menmen.. Var igår och shoppade på stan lite efter skolan med Annie. Skulle köpa en avslutningsklänning till min syster och sedan blev det lite mer:

-Svart tunika, Vero Moda
-Lila tunika, Indiskan
-Rosettdiadem, Indiskan
-Silverflätat hårband, Indiskan


Visar nog det imorgon om jag orkar.
Nu ska jag SOVA, jag är totalt slut på gränsen till övertrött.

Godnattis , J


Gulligt och gott(!) choklad från familjen.
Just for you..

KÖRKORT!

Skriv in det i almanackan, hihi, 28 maj 2009 tog Josefine sitt efterlängtade körkort! Åh jag är så glad just nu, har nog inte fattat det riktigt men ändå. Har varit ganska hemlighetsfull när det gäller det men nu så är det fixat. Klockan 10 idag så stod jag nervös på Vägverkets parkering och det slutade som sagt väldigt bra. Redan kört en del.. Hihi. Körde med syster hem till Annie där jag hittade Pea och Michelle med. Bara en parantes, Michelle är den galnaste människa jag känner! Du vet vad jag syftar på ;) Sedan så blev det att köra till kören med. Åhåh, vilken frihetskänsla, ni anar inte!!

Känns som livet rullar på väldigt fint nu. Kommit med i Studentkommitteen, fått körkort och har det mesta fixat i skolan. Bara två veckor kvar nu!

Nej nu ska jag fira min brors 8 årsdag.. Puss!

Plugg högt över öronen..

Sitter och skriver mitt arbete om Kristianstadsdagarna. Förstår nu hur svårt detta är? Jag har panik och kommer ingen vart och kan verkligen inte koncentrera mig..
Puss på denna dag eller vad?

J


Trött?

Slutade halv 10 idag och bestämde mig då för att vara duktig och plugga teori på körskolan, men nej, datorerna var sönder.. Så det blev ingen pluggning för mig. Just nu sitter jag hemma efter att ha sett på elevkårsomröstningen och lunchat med mamma. Ska snart in och köra men tänkte först ta en "powernap" för jag är galet trött. Ont i huvudet och känner mig halv sjuk, sov i och för sig endast 4 timmar inatt så det kan vara det. Nej plugg & körning väntar! Puss!




Min blommiga uteplats..

En helt vanlig vecka framför sig

Jaha då var denna ledigheten och denna helgen till ända. Kom nyss hem från en glass/cykel/pratrunda med Pea så har lite halvt stenfrusna händer. Ingen tryckande värme här direkt. Kommit igång lite med mitt arbete nu i alla fall, skissen rättare sagt på vad som ska vara med. Så nu ska jag sätta mig och börja skriva på datorn så att jag kommer någon vart med skrivandet med. Menmen, ska sova sen.. Upp tidigt imorgon och jag är otroligt otroligt trött..

t5- finns det något bättre ?
Godnatt!

Kroatien 09

Hotellrummet i Tyskland 
Hotellrummet i Tyskland


Första kvällen i Umag


Jag och mina systrar


Bläckfisk & citron, kan det bli bättre?!


Poolen


Musssssslor







på båtbuss i Venedig


Venedig


Venedig


Så fint


Sista kvällen, god mat och drinkar


Fin vecka!

Hemma i Sverige..

Ja nu är jag hemma! Eller har vatt det det senaste dygnet men inte riktigt haft tiden att vara inne på datorn.. Har riktigt riktigt stört mycket att göra. Är helt slut i huvudet, redan, efter 10 dars semester. Åkte ifrån Kroatien i fredags och satt sen i 24 h i sträck hem så blev väl ganska slut av det med antar jag.

Hade det toppen där nere i värmen med 30 (!) grader och massa sol. Men oj vad skönt det är att komma hem till allt och alla man saknat.. Men nu denna veckan väntar tonvis med plugg liksom nästa vecka. Men om mindre än tre veckor så slutar vi skolan och jag bara läääängtar.

Spenderade även kvällen igår med min fina pojkvän, för övrigt så har vi 1½ år idag! <3

Ska skriva mitt Samhällsarbete nu.. Lägger upp lite bilder från resan snart!

Pusspåer!


Hejdå Sverige!

Hejdå Sverige ! Kroatien, här kommer jag!

N+t5!
/J

Färdigpackad!


Skönt! Nu är jag färdigpackad, allt är nerpackat i väskor beroende på när jag ska ha det! Flitigt va?! Plus att jag skulle välja vilka skor jag skulle ha med mig och så hittade jag alla skor som jag glömt bort att jag hade! Det var en del så det är brabrabra.. Nu väntar väl paniken på om jag har glömt något viktigt eller mindre viktigt och paniken börjar komma att jag ska vara iväg i 12 dagar nu.. Men det kommer bli nice, är där inte sol så tar jag mitt pick och pack och går hem.

Nej nu ska jag ta och skriva ut några viktiga artiklar till mitt samhällsarbete, skriva klart en FN-utvärdering, renskriva mina olika tal och kolla lite film hade jag tänkt.. Det gör ju inget om jag är uppe hela natten, har ju ändå bara tre tråkiga dagars bilfärd framför mig, så då kan det sovas! Tar med mig datorn för skolarbeten men har inget internet så ni får klara er utan mig ett tag framöver.. Ha det underbart vänner..

..nu drar jag till Kroatien! (& Venedig)

Ciao!


Alla mina olika skor jag hittade! I coh för sig inte så ovanligt med många skor, men oj vad jag blev glatt överraskad när jag såg detta!


Lite småshopping inför resan..

Ja, denna dagen har varit lite småstressig. Har inte riktigt hunnit med det jag hade behövt menmen, så är det.. Får sätta mig och plugga lite så jag får lite gjort. Hann i alla fall springa en lliten runda inom HM för att köpa lite sommarkläder inför resan. Nu sitter jag och våndas över att behöva packa (jag tycker verkligen det är jättetråkigt) men ska nsart ta tag i det..
Så länge lägger jag upp lite bilder på mina billiga men fina fynd!


Mönstrad tubtopp 98 kr, HM


Stor tshirt, 98kr HM


Rosarosarosa nagellack

Sverige vidare !


Sverige och Malena vidare till final, jag vet jag är en nörd när det gäller detta, hihi!
Hejar på hotellrummet i Kroatien..

Nationella går bra och så?!

Jaha då var matte-nationella avklarade. Usch! Kunde ju ha gått bättre, riktigt riktigt svårt! Menmen, får ta och tänka på annat nu! Har i princip bara nationella i EngB- muntligt kvar nu, så annars är det lugnt innan jag åker. Har varit väldigt effektiv idag och hunnit med en uttagning och varit en sväng på kommunarkivet.. Börjar även känna mig lite småsjuk, så får ta och knarka vitaminer och tabletter så att jag inte blir sjuk innan resan. YIHOO åker i övermorgon!
Nej nu ska jag städa lite sedan laga mat och hoppas att pojkvän kommer inom lite..

Ciao!


Lite tidsfördriv

92 saker du INTE visste

1. Fullständigt namn: Josefine ..

2. Ålder: 18
3. Vart bor du: Åhus
4. Bor tillsammans med: min familj
6. Färg på ditt hus: gult grönt
7. När är du född: 1991
8. Klass: sp2d
9. Vilket år tar du studenten: 2010
10. Något jobb: glasskiosk
11. När ska du sova ikväll: snart
13. Duschat idag: jadå
14. Kramat någon idag: nej
15. Pussat någon idag: nej
16. Vad har du ätit idag: gottgott bakad potatis
17. Dagens kläder: shorts o linne
18. Dagens smink: inget
19. Dagens sötnos: min pojke
20. Dagens roligaste: babben & co

21. Har du många vänner: många bra
22. Hur många har du kysst: vet inte
23. Vem kramade du senaste: pea
24. Hur många har varit otrogna mot dig: beror på
25. Har du pojk-/flickvän: jadå
26. Vem pratade du i telefon med senast: Nisse
27. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod de: Annie, lååångt

FAVORIT
28. Film: massa
29. Bok: HP
30. Mat: utländskt
31. Dryck: bubbelvatten & cola
32. Färg: svart
33. Stad: London
34. Land: Sverige
35. Ämne i skolan: svenska innan nu ShB
36. År?  2007

SENASTE
37. Personen du tänkte på: några stycken

 38. Personen du kysste: nissse
39. Gången du spydde: det var faktiskt ett tag sen, i höstas tror jag
40. Gången du grät: minns inte
41. Pizzan du åt: igår
42. Gången du var i Göteborg: massa år sedan
43. Gången du var i Stockholm: 2006 tror jag
44. Gången du var full: fredags (A)
45. Gången du var hög: aldrig!
46. Personen som såg dig gråta: mamma

ANTINGEN ELLER
46. Svart eller vitt: Svart
47. hund eller katt: hund
48. Ute och festa eller hemma och mysa: hemma
49. Tv-spel eller Dataspel: tv
50. Singel eller upptagen: upptagen!
51. Lunarstorm, Helgon eller Playahead: Va?
52. Ragga eller bli uppraggad: bli uppraggad
53. Big Brother eller Paradise hotel: paradise 
54. Svart hår eller blont: blondes rules  
55. Blåa ögon eller bruna: spelar ingen roll
56. Choklad eller lakrits: ehm, båda?!
57. Göteborg eller Stockholm: Stockholm såklart!
58. Höger eller vänsterhänt: Höger
59. Coca Cola eller Fanta: cola
60. Pizza eller kebab: Pizza
61. Randigt eller Prickigt: randigt
62. Älska eller älskas: Båda
63. Leva eller dö: leva

ANTAL
64. personer du älskar: många
65. Personer du hatar: få
66. Personer som sagt, jag älskar dig: några
67. Personer du hånglat med inom en 24 timmars period: ..
68. Glassar du ätit på en dag: hihi kan nog bli en del 
68. Festivaler du ska på detta år: ej bestämt
69. Gånger du haft minnesluckor på: en kanske
70. Gånger du varit hög: aldrig!!
71. Personer du saknar just nu: en speciell
72. Gånger ditt hjärta brustit: några, men det är väldigt läkt nu ;)

VEM
73. Vill du kyssa nu: min poooojkvän!
74. Ska du träffa imorgon: min fina klass ;)
75. Sjöng du senast för: haha en hel fullsatt kyrka
76. Hade du senaste en msn konversation med: Svenne 
77. Spelade du tv-spel med senast: nisse tror jag bestämt
78. Vill du ta med på en romantisk resa just nu: gissa ?!  
79. Vill kasta en sten i huvudet på: någon kanske
80. Förtjänar att dö: ingen såklart!
81. Vill du sova jämte inatt: min pooojkvän!

VAD
82. Gör dig glad: vänner, familj, pojkvän och musik
83. Gör dig ledsen: är extremt blödig så i princip allt ibland
84. Vad vill du helst göra nu: sova? 
85. Önskar du att du slapp göra: plugga!
86. Vill du ha nu: sommarlov
87. Önskar du dig i födelsedagspresent: inte tänkt så långt
88. Längtar du till: älskling
89. Tycker du om dina betyg: hyfsat
90. Ångrar du i ditt liv: vissa saker
91. Är det bästa som hänt dig: mina vänner & min älskling
92. Hur mycket är klockan: 20.48


Solplugg


Detta var vad jag ägnade mig år ute i solen idag.
Plugga matte och läsa Harry Potter, riktigt mysigt det..


Nationellt prov på Tisdag i MatteB, känns som jag glömt allt!
Menmen med solens hjälp gick det faktiskt lite lättare..

Feel the heat..


Linne Indiska, Shorts HM, armband Glitter

Det är sommarvärme ute och jag har på mig shorts för första gången i år! Sååå skönt. Har dock lite plugg att ta tag i menmen, det fixar vi sen..
Ska nu gå ut och sätta mig i solstolen och läsa lite.

Ciaobella!

Robinson var det återigen denna kväll!

Nyss stack Pea hem. Vi låg denna kväll i soffan och bara slappade framför Robinson med soda-stream och popcorn.. Mysigt värre, som vanligt. Orkar inte dra mina vanliga utlägg om dagens Robinson program.. Kan väl säga att jag är glad att Angela åkte ut! Gillade verkligen inte henne under detta avsnittet, vilken egoistisk männsika. Är glad, för nu känns det som att de som jag vill ska åka ut åker ut så det blir spännande i slutet!

Nej nu ska jag sova. Imorgon blir det nämligen en del plugg antar jag. Och om 4 dagar åker jag till solen(förhoppningsvis)!

Godnatt!

Bilder från gårdagen!


Jag




Pea & Malin


Jag, Pea & Malin


Peeeea


Vi drog till Banken jag Michelle och Pea, här michelle & jag


Hade inte alls många foton från kvällen, vissa miffon hade filmat hälften av alla mina bilder.. Michellan får ta & skicka sina istället!



En av de bästa kvällarna!

Hej alla gladad!
Sitter för tillfället ute i uterummet och käkar lite..
Åh igår var jag på 18 årsfest hos EP riktigt kuul! Underbart folk och jag var på topp humör. Kom dit redan vid 8 tiden så vid 00.00 tiden åkte jag, Pea och Michelle in till stan för att kolla läget och för att hinna med bussen hem.. Blev en runda på Banken där vi dansade loss till skitbra musik! Liveband och dansande med mina fina tjejer .. En blandning av New-Yorkare och av svenska klassiker! Sedan blev det nattglass för min del och sedan tog vi bussen hem vid halv tre.

Idag har jag sovit ganska länge och vid 1 så fick jag dra mig till kyrkan för att sjunga.. Får se vad jag gör ikväll, blir bara mys och Robinson för delar av familjen ska iväg så jaa..

Lägger upp lite bilder från igår senare..

Ciao!

webbcam finesser

Trött trött..

Inte var så bra på att uppdatera de senaste dagarna. Har varit lite mycket nu onsdag och torsdag. Har knappt varit hemma.. Ska hinna med en massa saker nu innan jag ska sova. Ska imorgon sitta och göra engelskt nationellt prov, reading & listening, och jag hatar det! Sedan så ska jag intervjua supportbolaget till mitt arbete, fick tag i dem ! Så ska nu sätta mig och skriva lite frågor och förbereda mig. Sedan imorgon så blir det troligtvis 18års fest! Så det är full rulle. Börjar få en enorm träningsabstinens, kanske ska klämma in lite gym imorgon mellan allt som jag ska göra och hinna med. Jag är som sagt inte den bästa på att planera tiden, kallas tidsoptimist.

Längtar till Kroatien och efter V!

Godnaaaatt!

Skönatisdag..


Strumpbyxor HM, kjol Gina, Tröja Vero Moda

Hej alla fina!
Just sitter jag och ska återigen sätta mig med min konfliktanalys. Men måste säga att jag kom igång väldigt bra igår! Sammanställde all fakta och gjorde även en enkät till mitt kommande ShB arbete.
Dagen har varit riktigt nice, började vid 10 och hade sedan bara två lektioner. Sedan så låg jag och kollade Vänner framför tv:n innan jag åkte in till stan igen för att köra. OJ, vad bra det gick och kändes. Fick även köra hem sen, hihi, för min lärare skulle också till Åhus så det var lite extra träning för mig där.. Annars har jag återigen legat framför tv:n och kollat Vänner med mamma. Det är så bra! Slår nästan One tree gill i serieväg, men bara nästan. Just nu går den sista säsongen på 5:an så det är både gråt blandat med skratt. Haha, Joey idag.. Är lite småpatetisk för just nu sitter jag och skrattar för mig själv. Men som sagt, det har varit en bra tisdag och hoppas på en fortsatt bra vecka! Okej, förutom att min pojkvän har blivit sjuk igen.. Väldigt jobbigt! Menmen.. Om 8 dagar åker jag till Kroatien och efter det någon gång beräknar jag att få körkortet klart! Nu blir det promenix med hunden och sedan konfliktanalys..

Ciao!


Måste ta tag i mitt pluggande!

Jaha då var halkan klar. Var pissnervös när jag satte mig i bieln men det var faktískt kul! Hihi snurrade runt med bilen på banan men är faktiskt stolt över mig själv att jag inte flippade ut eller panikade fullständigt. KOm hem vid halv 6 och åt middag med mamma, pappa och isa. Carro är ivägi Polen nu, Auschwitz, och Simon kollade tv såklart. Tänkte att jag skulle göra klart min konfliktanalys sen men nej.. Blev istället övningskörning med pappa i Kristianstad, ska köra på körskolan imorgon nämligen..

Åh jag mår just nu psykiskt dåligt över alla min skolarbeten. IR och Samhälle. Har fortfarande inte fått tag på Supportbolaget till min analys. Och nästa vecka åker jag till Kroatien och då vill jag att det ska vara klart! Menmen NU ska jag plugga"!!!!

Ciao!


Godis & tv-mys

Jaa just nu sitter jag i min säng med datorn i knäet och smågodis brevid och kollar one tree hill säsong 1. Det är såå bra, men har ett litet stygn av dåligt samvete för jag har inte börjat med konfliktanalysen. Åh jag hatar att jag skjuter upp allt så mycket! Måste verkligen börja med det imorgon, och samhällen! Ojoj vilken panik jag har.. Åker till Kroatien nästa vecka och då vill jag helst att det mesta av skolaarbetet ska vara klart. Dags att börja prioritera lite Josefine!

Förövrigt så såg jag Robinson innan på datorn, missade det igår. Och oj vad glad jag blev när Christian åkte ut/gav upp och att Lukas fick vara kvar. Vilket fullständigt skitsnack Christian höll på med, blir så irriterad på sådana människor. Är helt såld på Robinson nu, längtar redan till nästa program!

Nej nu ska jag mysa lite till framför tv:n och sedan läsa lite Harry Potter. Ska vara pigg tills halkan imorgon, är förvånad att jag inte är mer nervös.. Men det är ju i och för sig bara bra!

Godnatt mysisar!


sängklar flicka

Sööndag..

Ja igår hanns det inte med mycket bloggande. Höll på att fixa inför kvällen hela dagen. Vaknade med älskling brevid mig och sedan så blev det kladdkakebakning och städning för min del. Lagade all mat själv, stolt, men fick väldigt mycket behövlig hjälp ifrån Britta som fixade underhållningen och hjälpte mig med typ allt. Tack finaste! Trots att jag tyckte jag hade börjat i tid så blev det ändå massa stress på slutet. Tidsoptimist som jag är så trodde jag att maten skulle gå snabbt att lägga upp och så men nej, köket var fullt av mina underbara vänner som gladeligen hjälpte till!
Kvällen blev i alla fall topp men god mat och lite galna lekar. Fick massa superfina saker som smycken, underkläder, godis, citroner och feferoni, hihi, mina favoriter !

Har idag städat och städat men som tur är så har jag en pappa som låter mig sova tills 12 och han har i princip fixat i ordning allt. Sedan så kom resten av familjen hem och jag och mamma och pappa åkte och kollade på Isa som dansade.

Nu tänkte jag ta tag i mitt liv och skriva en konfliktanalys som ska vara klar imorgon. Darfur eller Kongo-Kinshasa konflikten blir det nog. För övrigt börjar fjärilarna växa i magen för imorgon ska jag köra halkan!

Ciao!


Delar av bufféen och mina vänner


Viktor, Lina och Olivia


Nellie och Hannah


Britta och Pea


Malin och Jag

Kämpa för varenda unge..

Sitter just nu framför tv:n med Nisse och har precis kolla Unicef Humorgalan.. Egentligen är det sjukt vad jag är känslig och blödig. Sitter typ och får tårar i ögonen för ingenting.. Det är ju bara så hemskt men samtidigt fint!

Fixat lite inför imorgon med. Lite halvt stressad men får förhoppningsvis hjälp utav Nisse och Britts imorgon.

Nej detta blir ett snabbt inlägg, snart lägger datan av och snart ska jag och pojkvän kolla lite film och bara mysa!

Godnatt!

Majmånad är här!!

Åh nu börjar det verkligen kännas som att sommaren är påväg. Det är maj och vädret blir i princip bara bättre och bättre ! Hade under olika föreläsningar om vårt kommande projektarbete, har nog bestämt vad vi ska göra! När vi sedan skulle ta bussen hem så fick jag en konstig sommarlovskänsla, gick i mina sandler och min tunika, så skönt fast samtidigt jobbigt eftersom att vi har typ 6 veckor kvar tills vi slutar.
Valborgsmässoafton spenderades med de bästa, såklart. Grillning, lite drickande och lite spelande. Allmän galet kul kväll, som vanligt! Cyklade sedan runt lite och sedan hem till mig och sov.

Idag har det blivit inhandling tills imorgon för min del och en hel del sol faktiskt med.. Tänkte att jag snart skulle ta och städa lite för sedan när familjen åkt iväg sedan så kommer nog min lilla pojkvän och då får ha nog hjälpa till lite, hihi..

Lägger upp lite bilder sen igårkväll..

Michelle och Thim


Frida, Pea och Annie


Frida, Pea, Malin, Annie och Jag


Jag och Malin

RSS 2.0