Jag dööööööör

KOLLA IN DESSA! Helt sinnessjukt snygga! Vill ha! Tänk om man ändå var en riktig "klackmänniska"..
Pic. Kenzas.se -- Jeffrey Campbell

Freaky friday

Halloj!
Sitter just nu och är effektiv genom att välja ut bilder till mitt "student"-album. Är uppe i 271 (!) bilder som jag nu håller på att ladda upp för framkallning. Men kan helt enkelt inte välja bort några.. Men det är roligt att ha.
Riktigt dåligt med pluggandet idag. Tror inte att det blir så mycket med det heller. Men behöver läsa ut den där boken så snabbt som möjligt för att lyckas på min tenta. Men ska till stugan i helgen med mamma. Då blir det lugn och ro och jag kan plugga en del. Plus att mamma som jurist får hjälpa mig lite extra.
Ikväll blir det personalmiddag med alla från glasskiosken. Blir antagligen middag på Robins. Lite vemodigt dock, antagligen sista året som jag jobbade där så blir lite tråkigt. Men man vet aldrig vad som händer!
Nej nu blir det mer fix med album osv och snart kommer mammsen hem med fika.
Ciao!

0909

Skitkass uppdatering här, sorry för det! Varit en del jobb och sedan riktigt mycket pluggande. Har min provvecka nästa vecka så det behövs en del tid till det.
Men lägger upp bilder på min nya hårfärg. Som sagt jag gjorde det! Jag vågade och jag måste säga att jag är nöjd med resultatet. Nu när man är lite mörkare så vill man bara fortsätta fler steg åt det mörka hållet. Men plånkan räcker ju inte till i alla lägen.
Nej nu ska jag krypa upp i soffan och kolla tv med mitt nya projekt. Sticka en vit halsduk. Sedan blir det ytterligare lite plugg måste läsa ut 150 sidor om avtalsrätt så snabbt som möjligt..
/J

The blonde is gone

Mina vänner.. Jag gjorde det!

100902

Kom nyss hem från stan. Hade återträff med Lucian från förra året. Vi snackade om hur det hade varit att vara med i Kristianstads lucia och så togs lite bilder till en annons. Känns konstigt att inte vi ska vara i år igen.. Haha. Var i alla fall jättekul att träffa alla! Kändes som vi inte ens varit ifrån varandra i nio månader! Sedan så gick jag, Nellie och Ellinor och fikade innan jag drog hem på grund av att jag var sinnestrött och för att jag behövde plugga. Kom hem vid halv ett inatt för jag stängde restaurangen och sedan skulle jag ju upp vid 7.00, drygt. Men men är ledig ikväll, ska endast ha möte ikväll med friidrotten annars är min kväll öppen för mys framför tv:n.
Nu blir det plugg, ska skriva en uppgift! Sedan ska jag gå en runda med Fannie tänkte jag..

1 september 2010

Jösses tiden går fort. Redan inne i september.. Ja det är ju mörkare och dystrare tider vi går mot. Men dock har jag ju Teneriffa att se fram emot under hösten! Och så börjar min ångest inför fredag smyga sig på.. Ni får se då!
Idag var jag ganska segstartad. Snoozade ganska många gånger så tillslut fick mamma komma in och väcka mig och det brukar inte hända särskilt ofta. Nu sitter jag redo för mina disciplinerade studier. Ska läsa ut en av världens tråkigaste böcker om avtalsrätt så snabbt som möjligt. Plus att jag ska lyssna på några föreläsningar. Detta med distansstudier är faktiskt min grej måste jag erkänna, kan sitta hemma och ändå få studiebidrag. Like it!
Nej åter till ordningen så jag får något gjort innan jag drar till jobbet !
Pussss

RSS 2.0