En runda på stan

Idag har jag sprungit en runda på stan och letat lite inför imorgon. Hysteri bland alla rea-varor så tog det lugnt och strosade runt i min egna lilla värld. Blev lite nytt och bland annat en silverig tröja till imorgon, lovat mig själv innan att jag inte skulle köpa en sådan tröja men när jag väl testade den var jag fast. Haha. Men får se hur det känns i morgon.


Close up


Min efterlängtade ring och två nya oversize tröjor

Klackat till nyår?


Denna döläckra snygging från Din Sko är något jag definitivt kunnat tänka mig till nyår, jaja!


Mitt 2009

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag lärde mig att lösa rubriks kub. Haha det är det enda jag kommer på nu. Men självklart gjorde jag massa annat nytt också!
2. Höll du några av dina nyårslöften? Ja det gjorde jag. Tog bl.a. körkort, började dansa mm. Kommer lägga upp 2009 års nyårslöften senare.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nej ingen närstående
4. Dog någon som stod dig nära? Nej, som tur är
5. Vilka länder besökte du? Danmark, Tyskland, Schweiz, Österrike, Italien, Kroatien, Tjeckien, Slovakien. En massa länder på vår europatripp.
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? Ett jobb är väl det konkreta som jag först kommer till att tänka på.
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas?  24/11 – 2 år med min pojkvän
8. Vad var din största framgång 2009? Att jag satsade lite mer på mitt stora intresse. Sång och dans. Började dansa, kom med i två musikaler, började sjunga för sångpedagog, Kristianstads lucia
9. Största misstaget? Finns många misstag som jag gjort detta år såklart. Allt från små till stora. Ett litet misstag som svider är att jag var klantig nog att glömma skicka in min ansökan till högskoleprovet, vilket jag ångrar mig djupt för nu!
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Nej måste säga att jag varit ovanligt frisk detta år, ta i trä, bara varit förkyld. Trots att jag inte vaccinerat mig mot svininfluensan och trots att resten av min familj legat in maginfluensa så har jag varit frisk. Hoppas att 2010 blir lika bra på den fronten.
11. Bästa köpet? Åhh, det måste vara min mockajacka. Trots att jag inte hunnit använda den så mycket så älskar jag den!
12. Vad spenderade du mest pengar på? KLÄDER, usch usch vill knappt räkna ihop hur mycket. Mockajackan var väl det plagget som jag spenderade mest på med..
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Massor. Minnen med familj, vänner och pojkvännen. När jag kom med i studentkommittén blev jag riktigt glad, när jag kom med i musikalen HAIR och Lucian och när jag fick reda på att vi beställt nytt kök, haha.
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? Someone like you- min audition låt. Walking in Mephis- Idol Calle. All rix-fm låtar jag fick stå ut med i somras när jag jobbade, inte positivt då jag höll på att avlida av de fruktansvärt uttjatade låtarna.
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Jag har nog varit väldigt glad överlag detta året måste jag säga =)
16. Vad önskar du att du gjort mer?  Umgåtts mer med mina nära. Speciellt mina närmaste vänner. Vi skulle behöva göra mer tillsammans! Och jag hade definitivt behövt träna mer
17. Vad önskar du att du gjort mindre?  Skjutit upp saker hela tiden och tänkt göra det senare. T.ex. träning, läxor, kompisar mm.
18. Hur tillbringar du julen? Med familjen hemma. Mysigast på hela året, älskar julen!
19. Blev du kär i år? Var ju ganska kär innan med, men det blev nog ganska mycket mer i år ;)
20. Favoritprogram på TV? Vänner & 2 ½ men, ser alltid på dem under vardagarna
21. Bästa boken du läste i år? Kommer knappt ihåg vilka böcker jag läst men tror att jag läste Stieg Larsson för första gången i år så det får blev hans trilogi
22. Största musikaliska upptäckten? Fattar inte riktigt och kan inte komma på något. Men en musikalisk upplevelse i alla fall var när jag såg Jesus Christ Superstar i Malmö 2 gånger. Det var maffigt!
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? En laptop!
25. Något du önskade dig men inte fick? Fick det som jag önskade mig
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Var hemma och hade kalas med släkten, vänner och pojkvän. Fyllde 18 i år ju men i princip så såg min födelsedag ut likadant som alla andra år.
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Ja hade jag vunnit lite pengar så hade jag verkligen inte klagat.. Hehe.
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? Öhhh.. Vet inte riktigt hur man ska beskriva min stil, det är ju min stil, men lite halvrockig blandat med mysiga koftor och lite söta basplagg till. Självklart följer jag modet men jag gillar att mixtra lite själv och använda det som är billigt och skönt och göra det lite snyggt..
29. Vad fick dig att må bra? Kärlek från familj, vänner och pojkvän.
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Åh Gossip Girl in my heart. Både Chuck och Nate är bland det hetaste jag sett!!
31. Vem saknade du? Innan satt vi och pratade om våra gamla katter och då slog det mig hur mycket jag saknat min katt, Sessan, som blev påkörd för några år sedan. Så om djur räknas så är det hon som jag saknar just nu i alla fall.
32. De bästa nya människorna du träffade? Helt klart Lucia tjejerna. Saknar faktiskt dem med, speciellt några av dem! Helt underbara tjejer som jag hade hur underbart roligt med som helst. Efter bara en kväll tillsammans hade vi både gråtit och skrattat tillsammans. Så det är väldigt ledsamt att lucian är över men hoppas verkligen vi kommer fortsätta hålla kontakten!


Julkonsert


Idag är det fullt upp hela dagen. Ska sjunga på Lions Julkonsert med min kör ikväll så vi ska repetera fullt hela dagen. Kommer vara massa solister och instrumentalister också.
Kommer bli fruktansvärt roligt!


Christmas Day


In the mirror: Ring Indiskan & Snö, Armband Guldfynd, Kofta VeroModa, Halsduk GinaTricot.


Juldagen och efter ytterligare ett julbord är jag nu proppmätt! Fick superfina saker igår och snart blir det ytterligare julklappsöppning nu när farmor är här. Ikväll blir det den vanliga juldagsmiddagen, lutfisk, sen blir det antagligen paarty. När fina människor tjatar så kan man ju inget annat än ge med sig, så det blir antagligen en bra dag! Får dock se om det blir bilen eller flaskan ikväll för det är PISSVÄDER I SKÅNE!!! Åh snön är bortsmält =(

Ha en fin dag!

Lite julklappar till




Ringar & kors, mums!

Lite julklappar





 

God Jul!


Till er alla, en riktigt GodJul!
Nu blir det snart tomten =)


Sanslöst fina smycken..

..står högt upp på min önskelista! Kanske får man något som liknar detta från fashionology? Skulle verkligen inte sitta fel!


Snowy christmas

Just hemkommen från en runda på stan, igen.. Blev inhandling av de sista julklapparna. Lunch med mammi på TeaPot och sedan blev det shopping och fika med Pea och sedan Malin och Henke. I snöstorm och efter tumult på resecentrum begav vi oss hem. Sitter nu och väntar på älskling och njuter av att det förmodligen kommer till att bli en vit jul i år!!

Köpte även två "julklappar" till mig själv.. Var bara tvungen. Funderar starkt på att faktiskt slå in dem till mig själv med.



H&M

Julklappar


Fixade bilder i mina nya ramar, såå fint om jag får säga det själv!

Värme från Calle i kylan


Nu sitter jag här och lyssnar på Calle över Spotify, hans nya album med hans bästa låtar från Idol. Så otroligt bra, Walking in Memphis går på repeat. Innan ikväll var jag och några av mina fina vänner och kollade på Calle och Erik på Lilla Torg i Kristianstad, deras första skivsigneringsstopp och Calles fina hemstad. Fruktansvärt kallt men så otroligt bra! 16 minus och ändå var det så mycket folk för att kolla på dem. Ja.. Man är stolt Kristianstadbo. Blivit lite av ett Calle-fan om jag får säga det själv..



Julklappsinhandling

Snart pyser jag till stan för att börja (!) handla julklappar. Jag ligger så mycket efter och börjar bli lite smått stressad nu. Försöker nu få igång Pea & Annie så man kan komma iväg, hihi.


GinaTricot , Lindex


Julstämning?!

Idag har varit en riktigt mysig dag och igår var det klassträff hos Viktor. Glögg, pizza, rim, lekar, SP3D är fint! Idag blev det lång sovmorgon och pulka i vårt fina vinterlandskap.
Känns riktigt riktigt vintrigt nu och jag gillar det. Har även varit julstök här hemma, städning av mitt rum och jag och lillebror bakade pepparkakshus. Nu ska jag taa ett långt bad och njuta av att vi verkligen har jullov!



Popdrottning för D&G





Madonna for Dolce&Gabbana


En favorit!


Måste inhandlas! Helt klart en favoritmodell som jag gillar allt mer.
Sko från DinSko 449:-

Ny header

Exprimenterar lite med designen på bloggen så man får lite fart igen på det hela.
Svart header.. Hrm suger på det lite..


Något av detta i jul kanske?!



Efter att jag har varit oerhört löjlig och gråtit till Paradise Hotel och utröstningen så gottar jag mig nu lite på H&M:s hemsida i potentiella jul/nyårsklänningar.
Blir det traditionellt svart, sammet, metallicfärgat, glitter .. hrmm tål att tänkas på!


Fotografering och snööö


Nu vänner , pyser jag till skolan med min lilla förkylning. Jaja det blir nog bra eftersom det är vinter ute och jag får lite julkänsla wiiee. Plus att jag nyss fick reda på att min duktiga bästis nyss tog körkort, GRATTIS PEA! =D

Ska vid halv 2 möta upp luciatjejerna och sedan blir det nyårsfotografering!

Cioabella!

I mitten av december


Efter en underbar helg har jag nu legat sjuk heeela veckan!
Tog tag i mitt liv och duschade och städade så jag skulle komma igång.
För imorgon blir det nyårsplåtning och jag mååste leta kläder och bli frisk!
Plus att jag ska blogga som vanligt igen, jag ska!
Ni fina som fortfarande läser min blogg fast jag är sååå tråkig, hjärta er!
/J

Bloggtorka

Usch dålig uppdatering här!
Inte alls haft tid att blogga plus att jag legat sjuk mestadels.
Idag har det varit skola & senare blir det luciaövning inför kröningen imorgon.
Hoppas det blir mycket folk!
Mycket snurrar i huvudet, känns bra att ha vänner & pojkvän att luta sig mot.
I helgen blir det till att bo hotell samtidgt som jag har pissmycket i skolan så när alla andra umgås får jag agera pluggis.
Inlämningar, redovisningar, matteprov.. Isch, jullovet är efetrlängtat.
Insett hur snabbt denna terminen gått och att vi snart bara har EN (!) termin kvar..
STUDENTEN SNAAART JAJAJAJA!!

/J


RSS 2.0