En tyst stund..

Just nu känner jag verkligen att jag behöver påsklov. Är helt slut i huvudet.. Stress stress, är nu klar med mitt ekonomiarbete och nu kommer istället ångesten om det är bra eller inte! Nej nu ska jag gå & sova, känner hur jag påverkas av sommartidsomställningen.

Godnatt!
&
Ciao!

Tråkiga pluggdag..

Hallo alla!

Jag vet, har inte varit sådär överdrivet jätteaktiv på bloggen de senaste månderna (!) men tänkte tag i det nu igen. Sitter just nu med mitt utecklingsekonomiarbete, vilket är det absolut jobbigaste! Egentligen så tycker jag faktiskt att detta är ganska intressant, hemtentan som vi fått. Men jag hatar känslan av att ha ett helt arbete framför sig som man måste bli klar med ! Analys, begrepp och allt samhällsvetenskapligt ska ingå.. Usch, detta är bara Sh B, bävar för Sh C i så fall!

Är  för övrigt vårväder ute! Körde till skolan idag med mamma ch sedan så körde jag med min körskollärare i jättefint väder.. Åh vad jag längtar till jeansjacke och tunna tröjor-tiderna! När jag gick igenom stan idag så såg jag även att caféerna är i full gång med att sätta upp uteserveringar, vårigt värre ! Nej nu ska jag fortsätta med min tenta så jag kan ha kvällen ledig och kanske ta ett träningspass på friskis och svettis, yoga låter lockande !
Ciao!

 Snart åker min jeansjacka fram!

America History X

Så otroligt hemsk, men så fruktansvärt bra!RSS 2.0