Louis Vuitton/Röda korset


Louis Vuitton gör en god gärning och designar för röda korset.
Inför Röda korsets 150 års jubileum så har LV designat denna box med första hjälpen prylar.

Ska man skada sig så kan man göra det med stil enligt Vuitton, men då får man nog även lägga en halv förmögenhet på det.
Rolig idé och jag hoppas att Louis Vuittons pengar går till att stödja Röda korset.


New moon


Såg New moon igår på bio. Är kluven i vad jag tycker.. Vad tycker ni?

2 år med min älskling!


Igår var en bra dag ! Firade 2 år med min pojkvän. Det blev bio och sedan mys. Otroligt vad tiden gått snabbt. Det var inte länge sedan det var den 24 november 2007 då vi blev VI och nu 24 november 2009 sitter vi här två år senare och är lika kära som då.
Love is in the air!


In my new blouse


Nyss hemkommen från staden efter luciaövning och skola. Skulle använda mig av kameran men självklart så skulle den strula till det så det blev lite webbcam bilder istället.
Ciao!

Första Luciaframträdandet, RÖSTA!

Idag var det värt första luciaframträdande. Vi presenterades på Julmarknaden i Kristianstad och sjöng tre låtar. Åhh det var verkligen jätteroligt, allt kommer bli jättekul! NI får rösta på mig förresten =) Sms:a KB(mellanslag)LUC6 till 72500 och stödj mig och Lions förening!

With love!



CHECKA SNYGGISARNA!


Robinson Karibien


Ska ni liksom jag sitta bänkade ikväll och kolla på den nya säsongen av Robinson?

Jag har följt detta programmet sedan flera år tillbaka då det startade på svt 1 för länge sen. Förra året vann Ellenor Pierre som var en total överraskning så det ska bli intressant och se hur det blir i år. Som vanligt med dokusåpor så blir man fast när man väl börjar kolla. Men Robinson är ett ovanligt och roligt koncept tycker jag!
Tv4 20.00 med Paolo Roberto som programledare.


Saturday fever


H&M, Tiger & Lindex

Denna lördag är superduper fin! Helt klarblå himmel och sol.
För en gångs skull har jag absolut ingenting planerat denna dag och det känns riktigt skönt måste jag säga.. Gårdagen spenderades med min pojkvän och vi hade födelsekalas för min mamma. Mysigt. Idag får vi se vad som händer, första avsnittet av Robinson är ikväll så det blir väl till att ligga framför tv:n om ingen har ett bättre förslag. Imorgon är däremot fullplanerad. Speaker, Lucia och konsert.

With Love, Josse

Transparent & ormskinn intar garderoben



Transparent blus H&M
Leggins Lindex
Örhängen Lindex

Hjälpa!



Idag var det FN-rolsspel på skolan och jag satt och agerade ordförande denna dag. Efter det gick jag och några i min projektarbetsgrupp och förberedde oss inför morgondagen som belyser att barnkonventionen fyller 60 år. Den 1 december har vi vårt andra uppmärksammande, då är det aidsdagen. Kom att tänka på H&M:s kampanj som var för några år sedan då de hade "Fashion against aids". Aids är något som bör uppmärksammas mer.. Kommer tjata om det sen med :)


Today 17/11




Jeans Acne
Nitskärp Gina
Kofta H&M
Sjal JC


Idag har jag varit ledig och snart ska jag bege mig in till stan för en helkväll i musikens tecken, jag gillar det. Först sånglektion sen luciarep sen blir det HAIR rep.
/J

Dyrt för att vara H&M men oj så snyggt!





Jimmy Choo for H&M


IDOL-snygg



Just nu sitter jag och kollar TV. Börjar känna mig lite smått sjuk, usch, är helt slut i hela kroppen och har ont överallt. Dessutom tror jag att jag har lite feber.

Ska snart kolla lite på de missade IDOL-avsnitten. Måste säga att Tove har riktigt grym stil plus att hon är grym på att sjunga. Stylisten Elin Kling lyckas hela tiden!

Ska nu ta och kurera mig lite och sova rejält eftersom jag är ledig imorgon eftersom jag nu bestämde mig för att inte dra till Lunds univeristet som alla andra ska göra, på grund av min seghet..

Pic från india



Olivia hade sin 18 års fest i lördags och temat var Indiskt. Själv var jag iklädd en turkos klänning från H&M med blingbling. En TOPPENKVÄLL!

Bilder från 3:3



 



Mycket fin kväll måste jag säga!


Ikväll beger jag mig till Indien

.. Olivia har 18 årsfest och temat är Indien. Ha en fiin kväll!

Like a thief


Efter mysig middag med familjen blir det snart att dra mot kvällens förfest hos Denise. Ikväll blir det det andra 3:3 och temat är: Ursäkta jag kom fel! Och jag kommer komma som vilsen tjuv , hehe, fantasirikt jag vet..

Ha en fin kväll!


Högst upp på önskelistan


Bikbok, 399:-
Den är min!!! Så våga inte ta slut på den i affären i Kristíanstad!


I WANT IT ALL!







cocoo.se

JAAAAAA!

Svenska C uppsatsen är klar!
Ååhåhåh ni förstår inte vilken lättnad detta är..
Nu ska jag sova för imorgon blir en bra dag!

/J

Black means beauty


H&M, Åhlens, Asos, Lindex


A style model


Agyness Deyn- snygg, orginell & vacker

Fin under syns utanpå

Idag blev det en sväng på stan med några av tjejerna från klassen. Vi letade inspiration till 3:3 maskeraden på fredag och till Olivias Indiska party på lördag. Har ingen aning om vad jag ska vara på någon av dagarna så får klura på det ett tag till. Roligt ska det bli och jag peppar redan. Blir verkligen firning av att den stora uppsatsen äntligen är inlämnad!
Självklart kunde jag inte hålla plånboken i styr för jag hittade en bustier som jag letat efter jättelänge på H&M, den fick såklart följa med mig hem!

Bustier från H&M 149:-
                                                                                               (inte denna, en liknande)


Jobbiga måndag


H&M, Topshop, Ginatricot & Mango

Usch, ruskväder och Svenska c -uppsatsskrivande.
Är riktigt less på detta novemberslask så börjar nu längta efter julen med tända ljus och värme.
Ska nu ta och krypa upp i soffan med myskläder och kolla fotbollsgalan. Det kan jag gott unna mig efter en intensiv dag med skola, luciaövning och uppsatsskrivande. Tog för övrigt reklambilder iklädd glasögon idag, får se hur det blir i tidningen!

 


Time for bed


Dags att krypa till kojs och vila upp sig inför den nya veckan som kommer bli tuff. Svenska C uppsatsen ska in och jag börja känna stressen komma då jag har svinmycket att göra hela denna veckan. Men det är bara till att bita ihop.. Nighty!


Saturday night


Hanellan

Sällskapet

Delar av min buffé - sushi!


Kvällen börjda på Rosegarden för att fira Amanda. Sedan blev det till att stressa till T-baren för att möta upp pojkvän och hinna se modevisningen, fint var det! Sedan liten sväng inom mina fina vänner innan vi drog hem och sov. Bra men stressig kväll..

Klädsel under gårdagen


Med benvärmare, stövlar, skinnjacka och en halsduk och kvällens Josefine var komplett.


Modevisning

Nyss fixat mig inför kvällen. Det blir Michelles anordnade modevisning. Ska först käka med några i klassen för att fira Amanda som fyller år imorgon sedan blir det T-baren!
Ciao!




Skinndetaljer på axlarna


Tröja & huva med skinndetaljer på axlarna från Ginatricot. En favorit i garderoben kanske?

Boots by Michael Kors


Michael Kors


Platå, kilklack, mocka och i svart



KOLLA SKORNA! wow vilken stil tjejen har.
fashiontoast


091105

Louise-Lärare, Emelie-Slav och Jag-adelsdam, inför klassens skolfoto.

Ska snart gå och lägga mig efter en lång men otroligt rolig dag! Dagen började imorse med volleybollsturnering mellan alla klasser på min skola. Mycket roligt måste jag säga! Dock var inte jag med på plan utan som moraliskt stöd på läktaren istället. Är imponerad över min klass som lyckades ta sig obesegrade till final, men där gick det dock inte lika bra, förlorade mot idrottsklassen. OJ vad man kan bli insatt och engagerad i en sport, nerver av stål har jag inte dirket. En bra start på dagen.

Sedan blev det fotografering med Lucian. Jag skulle medverka i en reklamannons för mitt sponserföretag, PMR telefoni. Det blev till att posa med olika mobiler, haha. Kommer in i tidingen snart, 13/11. Sedan möte med studentkommittéen. AVSLUTNINGSDAGEN är fixad, kommer bli underbart!

Denna kväll hade behövts ägnas åt plugg inför morgondagens prov men istället befann jag mig på Kristianstads teater och övade inför en ny musikal, Hämnd ljuva hämnd, som Malin, Carran och Lisa skrivit och som är baserad på Michael Jackson låtar. Ska bli riktigt kul och jag spelar älskarinnan vilket kan bli spännande.


Sova nu?!
/J

She looks GREAT!

         

Mysteriet på Greveholm - En nostalgitripp till 1996


"Jag kallar den kort och gott Leif." , "1 2 3 4 5 meter och det här är bara hallen.. Kanon!", "Nu är det bra, nu är det dåligt...", "OSTKAKA!", "Som en ost med hål i.", "Allt har en naturlig förklaring.." Ni minns väl? Åh vilken nostalgi det är att titta på denna underbara julkalender, Mysteriet på Greveholm. Kom extra mycket att tänka på den när systrarna och jag körde den vanliga rappa dialogen med filmens repliker. Det jag kom att tänka på var vad alla skådespelarna gjorde nu och hur de såg ut. För mig är Melitta alltid 15 år men så är det inte ju inte så jag bestämde mig för att leta upp lite bilder.

Känn er nostalgiska och minns tidernas bästa julkalender, enligt mig.


Blond tjej i svart


Ääälskar mina skinnbyxor/jeans i detta ruskväder, de blir inte blöta! Och sen att det är snyggt, enligt mig, är en helt annan sak. Idag var jag klädd i svart från ginatricot & halsband från H&M.

SleepySleepySleepy



Nu är jag riktigt riktigt trött. Har en dundrande huvudvärk och börjar känna mig lite smått förkyld. Tänker på alla som tar vaccinet nu, alla utom jag verkar det som?! Klart man kommer tänka efter extra mycket nu om man skulle känna sig krasslig. Menmen jag är lite smårädd för vaccin så det jämnar nog ut sig. Klassen tar imorgon så får se vad de tycker, hörde många som klagade på ont i armen och illamående idag får se vad klassen säger.

 Kom nyss hem från mitt musikalrep, idag var det första reper med manus så det var mycket att hålla reda på. Ligger just nu i sängen och gör en sista kraftansträngning och suktar efter dessa underbara underkläder från H&M innan jag sover för natten.


Imorgon blir det en lååång heldag i skolan och på kvällen måste jag hinna med att plugga inför svenskaprovet på fredag. Jobbigt, hatar när man har allt hängande över sig.

NattiNatti!

Tiger in the cold



H&M, GinaTricot, Aima, Scorett

Skräckens snyggaste modell - Heidi Klum


Inspiration till höstens Halloweenfester eller maskerader?! Supermodellen Heidi Klum är bäst när det gäller och hon går ju verkligen in för det! Låt er ispireras.


Hur smart & coolt som helst?!!



Ett duschmunstycke som ändrar färg, med hjälp av lampor, efter vilket gradantal det är på vattnet.
Hihi måste införskaffas, kanske inte, men visst hade det varit grymt coolt & finurligt?!


Want it in my closet



Lindex, Asos, Bikbok


Day after weekend

Sitter just nu inne och höstmyser med en kopp te och fruktsallad. Såg nyss förkväll och nu har jag en hög med läxor som väntar men jag orkar verkligen inte! Efter en långdag i skolan såhär efter lovet är man ganska slut i huvudet. Hade planer på att träna efter skolan men jag hann inte, usch jag har jättemycket att göra. Studentkommittéemöte angående balen var det idag. Även lucian är på högvarv nu, ser mitt ansikte i tidningen varje morgon nu och ytterligare bilder blir det.. Reklamkampanjer för olika företag. Men men det är roligt ändå även om jag ogillar att synas i tidningen hela tiden. Ni får ta och rösta på mig förresten! Lucia nr 6 ;)


XOXO




Nytt hemma hos mig





Mysig mössa & halsband från H&M
Tycker det är sjukt snyggt med mössa såhär på vintern och så är det såklart varmt och gott plus att det är praktiskt nu när det blåser och regnar så förbaskat. Blev denna lite roligare pälsinspirerande från H&M. Även ett nytt halsband slannk med i shoppingkorgen.


Sp3D


Härom dagen damp detta ner i min brevlåda. Sista klassfotot någonsin..
Ser man klasskillnaderna? ;)


Pryd dina fingrar



ringar H&M, Gina tricot


HalloweenHalloween


Annie & Jag


Malin & Pea

Igår blev det lite Halloween med fina vänner. Började kvällen hemma hos Pea innan vi drog in till stan och till Sandberg.


Love transparent



H&M 149:-


RSS 2.0