th-th-thursday

Nyss hemkommen från kören. Shit vad jag äälskar att sjunga, haha koprecis som jag kom på det nu. Idag har det varit en hyfsad slapp dag. Vaknade när klockan ringde imorse vid 8 men på något sätt måste jag stängt av den för nästa gång jag vaknade var klockan istället 10. Blev stress för att hinna med bussen. Kände mig inte helt på topp idag, allmänt seg och äcklig, och hade en riktigt dålig hårdag så slängde ihop det med en scarfs. Faktiskt toppenidé om man vill gömma det feta och risiga.. Sedan blev det Nk-prov. Kände väl inte att jag kunde det från början men sedan när jag väl kom igång var det hyfsat lätt. Sedan blev det en rundtur på stan för att köpa läppstiftet/glanset som jag spanat in, rosa, helt underbar färg tihi. Sedan mysig fika med Anniebannie!

Har nyss pratat med Pea och planerat lite inför imorgon. Det som går att planera dvs. Kommer nog bli nice! Nej nu ska jag skriva klart PA och förbereda mig inför religions uppgiften imorgon. Och ringa älskling!

Ciao!




Vänner & vår

Efter att ha suttit med plugg hela kvällen och fullkommligt präntat in allt vad som har med nerver, sinnen och sånt där att göra så kryper jag nu ner i sängen för att koppla av med några Vänner-avsnitt. Kände dessutom just nu den sjuka träningsvärken jag har i magen. Haha fint det!
Imorgon har jag enbart Nk-provet sen blir det ytterligare plugg för min del. PA ska in slutgiltigt på fredag och dessutom har vi religionskrivning som jag måste få bra på. Åååhh hatar prestationsångest, speciellt såhär i slutet när man bara vill slappa till i det underbara vårvädret. Hrm tror minsann det får bli en löprunda innan skolan imorgon faktiskt, japp bestämt!

Kiss&Hug


springinmyheart


Onsdag 28/4

Hallå där.
Nyss käkat lite och ska nu sätta mig med Nk:n har prov på sinnesorganen imorgon och har inte öppnat boken än.. Illa illa. Hade även matteprov idag och det gick väl sådär. MVG-frågorna var helt sjuka..
Hoppas på att det är kirrat nu inför Valborg. Helt sjukt att det redan är Valborg på fredag. Det var ju nyss det tycker jag. Nej nu blir det plugg. Åh jag är sååå skoltrött!!! Helt sjukt och mer och mer blir det bara..

Nej hejdå och Hej NK!





Min nya puderrosa tunika invigdes idag.

H&M
Only
Indiskan

Tuesday


Idag har jag varit hemma för att plugga på mitt prov som jag har imorgon. Har faktiskt varit riktigt effektiv måste jag säga! Sedan blev det en joggingrunda och ett träningspass därefter. Nu har jag precis klätt på mig och ska snart in till stan för att ha sånglektion. Blir till att fixa det sista till min folkskoleansökan sedan med, foto och referenser och sedan på posten. Nice! Nej nu blir det lite plugg till.
Ciao!


I min brevlåda




H&M


Helloo

Hej hopp alla!
Har suttit och pluggat hela kvällen. Britta stack nyss och hon har varit helt underbar som hjälpt mig med den hopplösa matten. Har prov på onsdag och jag kan verkligen inte det.. Men nu känns det i alla fall bättre. Är fortfarande helt slut efter intensiva dagar under helgen. Nej nu ska jag kolla Svenska Hollywoodfruar. har krypt ner i mysdress och gjort te och känner mig allmänt nöjd med att jag pluggat.

Åh några av mina saker från H&M har kommit! Visar snart! :)

Ciao!

sweet wednesday

Sitter just nu och målar naglarna samtidigt som jag tittar på Drömmen om Italien. Har legat framför tv:n sen jag kom hem från träningen, jo minsann jag tränade idag och skönt var det. Innan idag blev det skola och sedan mys på Fenix med några från klassen under håltimmen fram till matten och sedan blev det fika med Pea innan vi stack och tränade. Nice dag men har dock inte hunnit med att städa mitt rum som jag lovade mig själv att göra.. Hrmhrm kommer nog inte hinna göra det annars denna veckan åker på träningsläger på lördag till Karlskrona med min grupp på friidrotten och både imorgon och på fredag blir det intensivt och mycket att hinna med.

Har kommit på att min klass är sååå fin. Speciellt vissa! Kommer sakna alla enormt efter studenten men nu är det så himla kul att planera allt inför studentveckorna. Var vi ska festa varje dag de två sista veckorna och så. läääängtar! Snart är inbjudningarna till balen fixat också och sen börjar planeringen rejält!

Nej nu blir det Andra Avenyn och till det ska jag göra lite snackas med keso och tomater. Mums!


New dress

Japp nu är den min, klänningen! Mycket nöjd måste jag säga. Är helt tossig för sprang nyss runt och visade den på för hela familjen trots att några sov. Man vill ju liksom ha respons.
Dagen har ägnats åt projektarbete, sång och musikal. Och imorgon börjar jag inte förrens halv 11, äääälskar sovmorgnar!! Och på torsdag blir det antagligen grillmys, jippie. Nej nu ska jag krypa ner i sängen och tänka på mina bästa !

Natti!





BikBok 249:-

I've decided

Nu har jag klurat på det hela kvällen och även min mamma tyckte den var snygg! Klänningen följer med mig hem imorgon från BikBok. Fast dock inte den svarta utan den hallonröda istället, lite somrigt och sådär! Japp nu var det bestämt! Nu blir det Vänner och längta lite efter min pojkvän, har ni också tänkt på att man saknar varandra mer precis när man skiljs åt och sedan ett dygn framåt, i alla fall så för mig, saknade honom redan när han gick ut genom sovrumsdörren imorse..  Men i alla fall, sen imorgon kan jag sova ut lääänge för jag är ledig.

Natti!



BikBok 249:-


19/4

Hej hopp!
Nyss käkat lite efter en fullspäckad dag. Sitter just nu och våndas lite över matten.. Fick reda på att vi har MaC-prov nästa onsdag och om jag inte börjar plugga typ NU så har jag inte en chans att klara det! Är sååå fruktansvärt svårt om ni frågar mig. Men ja.. Disciplinen hos fröken Josefine=NOLL!! Såå det blir nog inte så mycket med det.

Dagen spenderades först ett tag hos pojkvännen, han gick upp vid halv sju men jag kunde glatt sussa vidare till halv nio så dagen bnörjade bra. Sedan skola och en pratstund med min bästa vän på stan. Var även på studentkommittémöte tillsammans med polis, rektorer och fältgrupp. Då känner man sig flitig. De sista planerades inför studenten och det börjar verkligen närma sig! Åhh vad kul det ska bli samtidigt som jag känner ett stygn av vemod att lämna skolan och klassen.. Men men. Tänkta faktiskt dra ut och springa en runda i min nya träningstopp i leopardmönster som jag fick av mina fina vänner i födelsedagspresent innan jag sätter mig och läser igenom matten och sedan kollar Svenska Hollywoodfruar och Vänner. Imorgon är jag ledig men ändå står massa saker på schemat. 

 Och en sak till. Jag hoppas sinnerligt nu att det blir en liten roadtrip tjejer, om ni läser, för jisses vad jag är peppppp! :)

Ciaooo !



Ny tröja: H&M, present t5
Nytt lack: H&M, present t5


Nighty

Efter en fin men intensiv helg somnar jag nu hos min pojkvän för att orka med ytterligare en vecka i skolan. Dagen spenderades i sängen en längre tid innan jag begav mig till Britta för födelsedagskalas och sedan blev det  tränarmöte på Åhus-IP. Nepp nu väntar sängen och en mysig famn. Godnattis!!

Birthday 19th, dinner

Då var denna lördag till ända. Vaknade måttligt pigg och kry efter en fin kväll ute i fredags. Åkte direkt till friidrotten och tränade de små, eller observerade när några andra tränade dem som en skoluppgift. Sedan blev det stress.. Handling, städning, dukning, duschning fick ske på mindre än 2 timmar så jaa. Sedan  blev det födelsedagsmiddag med tjejerna för mig! Trerätters, mysigt. Och så fick jag min present. Helt perfekt!! De känner mig bäst i världen typ! Tröja med axelsmycken som jag letat efter från H&M, leopard-träningstopp och turkost nagellack! Allt jag ville ha! Och jättefina foto! Woooonderful. Nej nu blir det till att sova.
Nighty!





Slösa

Nyss klickat hem ett antal saker från H&M. Kommer några saker i nästa vecka och sedan kommer bikini och långklänning vecka 19 ! Nice i alla fall. Ska snart köra och handla. Mat till grillning ikväll för att fira Britta och Hanna som fyller 19 år. Sedan 3:3, jaaa jaaa! Köpte hög guld hatt idag när jag gick på stan med Emelie. Blev sedan en mysig fika på Fenix och massa snack. Imorgon kommer mina loppor hit. Förstår inte riktigt hur jag ska hinna allt! Ska träna se små kl 12-2 och sen.. Stressa. Men jag gillar det. Helgen kommer bli fin! Och jag och Emelie har peppat rejält nu inför studenten, Karnevalen kommer bli såå nice! Hoppas även om roadtripp eller något både med T5 och med tjejerna i klassen istället för Siesta! Nu händer allt och det ska bli sååå kul!! :)

Nej nu kör jag och sen blir det duschen för att fixa sig.

CIIAAO!


Natttttti


Okej så här kul har jag?! NIghty!


100415

Underbart bra dag idag på jag säga. Fruktansvärt varmt och sååå underbart!
Just nu är jag pepp på i princip allt. Festa, studenten, skolan, att jobba jaa mycket. Dock lite jobbigt inför imorgon har lite problemas med förkröket innan 3:3 plus att min bästa vän är opepp. Åhåhåh Peaa jag ser ju fram emot en kväll med dig med jue. Ska peppa upp henne jajaja! Och Britta fyller 19 år imorgon, ska dansas imorgon kväll japp.

Hade en urmysig och behövlig dag med Michelle. Blev snack, matlagning och promenad. Mysigt värre. Hände även en smärre incident lite senare idag när jag skulle parkera. Ibland är jag verkligen blond.. Handbromsen i michas bil funkar ju inte så helt plötsligt börjar bilen rulla när jag parkerat för växeln är i friläge. Och vad gör josefine i det ögonblicket när hon panikar? jo lägger sig på tutan och tror att bilen ska stå still då, pinsamma blickar från grannar om jag säger så. Hrm bra , blondie!!

Var idag på kören för första gången på jättelänge! Kändes konstigt att inte dra in till teatern och musikal..

Nej nu blir det sängen och Vänner :)


Goodmorning Starshines

Godmorgon på er!
Hade lite tid över så slänger in ett inlägg. Ska ta bilen idag med mamms så. Idag står det 2 lektioner, PA, fix med studentkommittén och kör på schemat. Dagen ser fin ut men shit kyln kan ju ta sig någonstans. Förretsen igår när jag gick på stan etstade jag dessa skor som jag trånat efter ett tag. Jag tror minsann de blir mina studentskor! De satt som en smäääääck!




Shortsväder?!

Nyss färdigpluggad för idag! Känns skönt. Snart blir det sängen och mys med webb-tv, hihi.

Är inne i en "längta-efter-att-gå-barbent-period" så idag tog jag fram shortsen för att få lite sommarkänsla. Kunde inte låta bli så det fick bli till att ta på dem och ha mina prickiga strumpbyxor under för kylan. Hihi. Jeansshorts+prickar idag alltså, gillar´t.

Idag var det skola för hela slanten. Blev dock lite fika med Emil och Viktor under lååånga håltimmen innan jag hade filosofi-diskussion. Jösses vilket flummigt ämne filosofi är, helt galet. Verkligen inte min grej säger jag. Men fattade i alla fall vad vi pratade om!
 Nej nu blir det pyjamasen.
Nighty!


13 april 2010

Hoj!
Fin dag idag. Nice väder så jeansjackan åkte fram. Idag satte jag upp massa affischer på skolan om 3:3 för på fredag smäller det! Jag är faktiskt pepp nu. Och svenska c- talet är klart. Hade det idag och lyckades i alla fall ta mig igenom det utan problem. Men jag får ju skylla mig själv när jag börjar på det kvällen innan.. Nu ska jag njuta rejält och fira att talet är över, ska ligga och bara kolla massa avsnitt av Vänner. Sedan blir det väl att ta tagi sitt liv igen och börja plugga. Och sen musikal. På lördag ska t5-1 komma till mig. Sorgligt att inte micha kommer, men vad gör man? Det blir till att fira min nittonårsdag med massa god mat och mys! Jappjapp!




Bikbok, GinaTricot, Zara, Converse

Nice

Just nu ligger jag i sängen och hollar Vänner. Har skrivit klart mitt svenska tal och känner mig hyfsat förberedd, Ligger och frossar lite i fina kläder nu tills våren. Är så inspirerad nu när värmen och solen börjar komma. Njuter av varje soliga stund. Nej nu blir det ytterligare lite plugg!

Lite pic från polyvore



LackLack


H&M

Me today


Ha en fiin dag!

CIRCUS


Sitter förresten även och spånar lite på vad jag kan klä ut mig till på fredag.
Det är 3:3 med Cirkus-tema
HrmHrm


Filosofi

Just nu sitter jag och skriver massa skolarbete. Usch. Fy. Blä! Min syster fyller år så vi har lite släkt här men jag sitter här i min ensamhet och pluggar. Tråkigt, men får skylla mig själv när jag skjutit upp det hela tiden.. Sista påsklovsdagen och det är superfint väder ute! Ska faktiskt bege mig utåt snart. Men först ska jag göra klart allt detta. Har massa saker att göra nu i veckan så det är lika bra att jag gör så mycket som möjligt klart redan nu.

Ciao!


100406



New stuff. Presenter från igår.
Tunika + leggins - gina tricot

Suttit hela dagen och pluggat och kollat på filmer från föreställningen igår. Har pissont i halsen och känner mig helt slut. Snart hoppas jag på ett promenad och att jag kan träffa några av mina vänner en stund innan vi ska äta middag och jag eventuellt ska träffa min pojke. Imorgon beger jag mig till stugan för att vila upp mig och skriva klart arbetet i Filosofi. Jag är så fruktansvärt skoltrött. Men snart bara två månader kvar!!
/J


Amazing







Halt underbar kväll igår! Hela dagen toppen. Kunde knappast få en bättre nittonårsdag! Firad hemma och sedan när jag kom till teatern så var allt nersläckt och alla hoppade fram med ballonger, serpentiner och tårta och sjöng för mig. Åhh blev helt varm inombords! Sedan gick ju föreställningen toppen trots många förkylningar. Men nu är det slut Hämnd Ljuva Hämnd!


19 årsdagen

Nitton idag ja.. Fint det ! Blev väckt av min underbara familj som sjöng för mig och massa fina presenter. Snart kommer resten för att äta tårta och sedan ska jag stressa iväg till föreställningen ikväll. Shit sista, sorgligt. MEN herre jisses det är slutsålt, totalt totalt. Nej nu blir det påskmat, igen.. Puss på er!




Smakprov från dagens gåvor


Happy Easter

Hallo alla och Glad Påsk!
Haft sinnesmycket att göra nu den senaste tiden. Premiär med musikalen och massa att göra i skolan. Så inte blivit så mycket tid här inne..

Nu har vi nyss haft påskbord med släkten och snart blir det äggjakt i trädgården. Åhh älskar traditioner. Är för tillfället genomförkyld men ska försöka klara att bli frisk tills jag ska sjunga på dopet imorgon, min födelsedag på måndag och den sista föreställningen som är på måndag. Jösses, fyller 19 år. Ojoj. Nej nu ska jag dricka lite te och kurera mig rejält!

/J



Bild från premiären: Jag och Malin

RSS 2.0