Helt slut

Efter jobb 11-00-21.30 så är jag helt slut, död. Ont i rumpa, händer och fötter, och lite i huvudet med.. Blev en kanondag för kiosken idag. Jag sod och bakade hela dagen och vi har aldirg någonsin sålt så mycket glass eller bakat så många smetar så det är inte konstigt att jag är trött.. På det igen i morgon 13.00.

Nu slocknar jag! Godnatt


tillbaka

Efter typ en månads tystnad är jag nu tillbaka. Efter några veckors välbehövlig semester har jag nu börjat jobba igen. Bor för tillfället ensam hemma vilket är lite smått tråkigt men snart kommer familjen och då blir det väl lite mer livat hoppas jag..
Idag är det visfestival på torget i Åhus och jag ska jobba från ca. 11.00-21.30 (A) så det blir en intensiv dag! Sedan på kvällen ska jag antagligen träffa Pea som ska åka utomlands igen på måndag den lilla råttan och lämna mig ensam kvar här.. Jaja det blir mysigt.
Ha en fin dag/kväll. Puss

Partaj


Nu blir det party med tjejerna. Middag hos pea lite förkrök och sedan Martin&Martin. Blir en lugn kväll, jobb imorgon..


Fredag 2 Juli

Åhh jag njuter av varenda stund! Det är sommar och jag ääälskar det. Veckan har till största del spenderats med min fina pojke nu när jag varit ledig i tre dagar. Lata dagar på stranden och shopping i stan har det blivit. Och även spenderat en heldag med bästa vän som kom hem från Kroatien och som snart åker till Koss igen, herre jisses säger jag bara JAG VILL OCKSÅ UTOMLANDS!!!

 Idag jobbar jag klockan 13 till typ 21, suck. Men innan det blir det till att lapa sol ute på terassen med en god bok. Sedan får vi la se om det blir ferre ikväll med eller om det blir myyskväll med V. Och imorgon PARTY PARTY med girlsen och sedan Martin&Martin.

looooovehappy sunkissed girl

RSS 2.0