Midsommar


Glad midsommar på er! Efter jobb 11-16 blir det gin och toníc och sill och ägg. Mumsigt!
Ska nog ta och binda mig en midsommarkrans och sedan eventuellt få med mig Britts och bege mig på prataj i Viby. Men nu maaaat!!


Onsdag

Hemkommen efter jobb 8.30-18.00 och sedan blev det en snabb tillfixning innan det var dags för att bege sig till kyrkan och lyssna på mamsen som hade konsert med sin kör. Fint fint.

Sitter just nu och går igenom massa bilder från studentveckorna. Usch vad det är vemodigt! Men shiit vad kul vi haft! Ska börja fixa tackkort och fixa till i mina fotoalbum och göra nya "studentfotoalbum". Så det blir att rensa av alla mina 1300 bilder :O



Summer

Beger mig till playan på min lediga dag som är såå efterlängtad! Har varit kass på uppdatering, hoppas på bättre nu ett tag. Bara så himla mycket att göra med jobb och allt. Men jag gillar det. Kanonväder idag och jag saknar mina vänner riktigt mycket.. Och min fina fd. klass.


Fy fan vad jag är bra


Amazing! SP3D <3

Bal på slottet


Obeskrivligt underbart! Jag njuter av studentlivet!


6/6 inför balen

Balen idag. Åh det pirrar av förväntning i magen på mig just nu! All som ska hända. Jag ska tillsammans med Nathalie vara toastmaster så det bidrar väl också till fjärilarna. Just nu är jag färdig duschad, fönad- snart blir det håruppsättning och sminkning innan klänningen dras på!



1 juni 2010

Jaha då var det JUNI !
11 dagar kvaaaaaar!!

Nyss hemkommen efter en mysig kväll med tjejerna i klassen på stan. Blev SATC 2, riktigt bra enligt mig! Älskar sådana "må-bra-tjej-filmer". Och älskar modet och hela storyn. Sedan blev det mys på House of Bagels innan jag begav mig hemåt.

 Nu ska jag ta och sova rejält för att vila upp mig inför imorgon! Nu börjas det! Skattjakt imorgon.
Vårt lag kommer bli nice, ledtråd: Flickigt, massa färger, hästar(ponnies)



RSS 2.0