21 mars 2010

Varit en bra helg. Gick som sagt i skolan i fredags och sedan träffade jag Pea och Annie på kvällen. Igår blev det en förmiddag med Britta innan sångrep med orkestern för Hair. Gårdagskvällen spenderades mycket mysigt med familjen och med min pojkvän. Vi åt god mat, kollade Jakten på Julia och sedan, min favorit, milleniumtriologin med mams&paps innan vi somnade framför Percy Jackson. Viktor is tha beeest. Och idag har det varit dansrep till HämndLjuvaHämnd, iihh premiär om en vecka...... nervigt. OCH (!) idag beställde jag äntligen min studentklänning, som varit slut sen innan, den blir såå fin. Dock 6 veckors leveranstid..

Nu pyser jag snart in till stan för att hämta Hanell och bege oss till Maxi. Ska bli middag med några tjejer i klassen, någon fransk alprätt typ. Mysigt värre. Kameran laddar så det blev ytterligare en bild i camen.
Pusssss

update


Långt uppehåll. Vinterkräkäckligsjukan & Fn-rollspel har tagit massa tid. Idag var jag dock i skolan i min nya jeansskjorta och i min ljusare sommarhårfärg.

Skjorta H&M
Halsband Indiskan
Ringar H&M & Glitter

Celebs



Wonderland


Mums, vill ha allt!!

8 mars 2010

Radio idag. Nervöst vava?! Nyss packat min träningsbag och var helt inställd på att träna efter skolan men nej då kommer man på.. Har studentkommittémöte angående balen kl. 16. Mm fint! Nu springer jag till bussen.


by H&M


Köpte lite småsaker igår främst från H&M, nagellacket heter latte och har en underbar färg. Köpte även en bandeau i spets från bikbok. Och glajjorna är från Glitter, passa på nu när solen börjar visa sig!


7 mars 2010



Har nyss kollat film med mamma, systrar och farmor, Australia. En riktigt mysig söndag må jag säga! Gårdagen spenderades i stan och sedan hos pojkvännen min. Blev en del fynd, bland annat tröjan ovan som jag letat efter ett tag. Plus lite annat smått och gott och en jeansskjorta. Visar bilder sen!

Nu ska jag planera lite inför projektarbetet imorgon, internationella kvinnordagen, befinner ni er på Söderport lär ni ser oss under dagen och vi ska även vara med i radio, kul!

/J


Fri-day

Veckan äntligen slut. Haft såå mycket att göra, snurrar i min skalle. Tidigare idag blev det intensivt dansrep med ena musikalen och nu ska jag snart bege mig till Annie för mys!



22.52

Usch jag är just ni stressad till tusen! Har så otroligt mycket hängande över mig, känns som om jag hade behövt ett lov eller något. Sjukt.. Läxor, FN-rollspel, Studentkommittén, musikalerna, kören, sånglektioner. Ja minst sagt mycket just nu.

Idag spenderade jag eftermiddagen hemma hos Olsson med Emil. Vi lagade mat, grillade baguetter och kräm, och sedan var vi rikitgt flitiga och skrev de mesta av våra resolutioner och åt kladdkaka. Effektivt. Sedan blev det att cykla hem i raketfart för att hämta upp Nellie innan musikalen, men nej då självklart ska allt strula med bil och sånt och jag blir såklart ännu mer uppstressad och får fixa annan skjuts och ta bussen hem sent sent på kvällen.. Fint. Just nu sitter jag och skickar in olika arbeten och ska snart börja på ett till, och ett till, och ett till och sedan plugga på ett prov.

Men glad blev jag på grund av det fina vädret. Sol och klar bli himmel, underbart! Slog på stort och använde min nya jacka idag, en militärfärgad från Fjällräven. Vi går mot vår!



Vårkänsla


SATC


Bra kväll måste jag säga trots mitt massiva läxberg. God middag, bra träning med gruppen. När jag sedan kom hem så lyckades jag slå på tv:n och SATC-the movie började precis. Kunde inte slita mig, så datorn och alla böcker fick göra mig sällskap framför tv:n och måste säga att jag faktiskt kom någon vart! Så ett grymt tips: Titta på en riktig "måbra" film när du skriver saker vid datan, det ger resultat!

Har nu bara ett svenska C tal kvar som jag inte orkar göra.. Hrm får se om det blir nattplugg eller om det blir något överhuvudtaget?

Nighty!

100301

In i mars månad. Snön smälter här i Skåne och våren börjar närma sig, förhoppningsvis.. Återigen skola idag. Just nu känns det inte som om att jag haft lov för vi har så oerhört mycket att göra och jag går runt med stress och panik i magen konstant. Ikväll ska jag träna de små och sedan så ska jag verkligen plugga! Måste måste måste!! 
 

RSS 2.0