Trött

Efter en heldag i Bjärnum på audition för musikteaterskolan där så är jag nu helt slut! Har nu aldrig varit så trött i hela mitt liv. Benen, huvudet, halsen- ja hela jag värker och jag somnar när som helst. Nu är det bara att hoppas.. Men åh har insett så mycket att det är något jag verkligen vill!

Ligger just nu och kollar Bridget Jones i soffan med lite choklad. Imorgon blir det skola med främst möte med studentkommittén.
Natti, ska sova sååååå gott!



bild från i torsdags i vårt nya växt/lusthus

29/5

Nyss hemkommen från en dag på stan med pojkvän. Blev en del prövande för min del och jag hade väl inte världens mest entusiastiska pojkvän i slutet av dagen. Men en studentklänning fick jag i alla fall med mig hem, från aima. Och en vit kjol och svart linne från H&M. Nu ska jag snart bege mig iväg till Britts och hennes familj för middag. Trevligt värre!





MorningMorning

Nyvaken och fortfarande sjukt trött. Sov inte särskilt gott i natt låg och vred mig och våndades lite inför mi audition på söndag till Bjärnum. Ska nu ta och hjälpa till och fixa lite här hemma innan jag flyr huset från barnkalas och beger mig in till stan med min fina pojkvän. Blir lite shopping och mys ! Satt även och kollade igenom H&Ms nya kollektion Fashion Against Aids och fastnade totalt för klänningen nedan. Men självklart är den SOLD OUT.


THE store



Nytt i garderoben. Imorgon blir det en sväng till till stan för jag har även lagt undan en studentklänning eftersom min från style by stars fortfarande inte har kommit.. Så jag kör på det säkra före det osäkra. En från Aima. Nej nu blir det födelsedagsmiddag.

28/5

Just nu sitter jag och väntar på tårta. Min lillebror fyller nio år idag så vi har fullt kalas. Dagen erbjöd en enda lektion i skolan. Sedan shopping för min del och lite solning. Jag hade bestämt mig för att köpa ett halsband på H&M som jag trånat efter länge och tror ni inte att de då har fått in de kläderna som jag letat så länge efter. En randig kavaj och en transparent blus! YES! Så ja smällde lite pengar där men är fruktansvärt nöjd! Dessutom la jag undan en vit kjol, ett par svarta höga shorts och ett savrt linne till imorgon. Får sova lite på det men det blir nog en runda till på stan imorgon skulle jag tro. Visar mina inköp senare.

Nej nu blir det tårta och sedan en lugn kväll förmodligen. Ska kurera mig från denna sablans förkylning. Pussss

nytt halsband H&M


Torsdag 27 maj

Hej hopp!
Just nu sitter jag och väntar på att mina fina vänner Annie och Micha ska komma över för lite middag i vårt nybyggda växthus. Gjort pastasallad med tillbehör, gott.
Är just nu superduper mega förkyld och har varit det i en vecka nu, envis förkylning detta. Idag lämnade jag in det ABSOLUT sista i skolan. Sjukt att detta var det sista jag gjorde i gymnasiet och i skolan överhuvudtaget. Hjälp vad vuxen jag kände mig nu. Och vi lämnde även in vår skåpsnyckel, vemodigt! Men nu återstår bara det roliga och jag kan knappt bärga mig för allt skoj. Ska verkligen njuta nu de två sista veckorna av fest, fest och åter fest!
Idag planerade vi i klassen lite inför karneval mm och vi kollade även på en film som handlar om fest och alkohol. Sedan spenderades eftermiddagen med underbara Jenny på CaféFenix. Massa snack och mys. Pratade mycket om framtiden, bland annat Bjärnum som jag ska söka till på söndag och hon imorgon, men jag har ju denna förbaskade förkylning attans med.. Men en välbehövd eftermiddag med henne i alla fall.

Nej nu ska jag kila ner tror tjejerna kommer nu.


Utpumpad.

Sitter just nu i soffan med massa skolarbeten hängande över mig och jag ooorkar verkligen inte. Är utpumpad, trött, grinig, irriterad och skoltrött!
Tre av dessa arbeten ska var inne imorgon och jag har knappt börjat renskriva dem. Skjuter upp det hela tiden. Har nu suttit i några timmar och sammanställt allt så jag kan renskriva snabbt (!) imorgon, 3 sidor religion och typ 6 sidor samhälle lycka till! Men det ska gå.
För övrigt har jag mycket att göra annars med. Fixa med allt till studenten och framförallt balen. Satt och lottade baldejter i typ 4 h igår, drygt, är inte klar heller. Sedan återstår massa fix inför allt kuligt som sker. Skattjakt, Karneval, Bal, Student mm. Endast 3 veckor kvar!!!!

I fredags var det mys med bästa vännerna innan några pojkvänner dök upp och det blev hetsk stämning tack vare sällskapsspel. Haha. Dåliga förlorare! Sedan i lördags var det bara mys med pojkvän och i söndags var jag på audition till Skönheten och Odjuret, blev faktiskt väldigt nöjd med mig själv så känns skönt.

Nej nu återgår jag till plugget. Godnatt ni alla. Får ser när jag somnar..


New things







Lindex och Wallenbergs

In may

Hoj!
Dåligt uppdaterat här nu på några veckor. Haft piss mycket att göra. Musikalen Hair är i alla fall till ända.. Usch sorgligt. Nu återstår massa plugg. Men nu är det lov i några dagar och idag ska jag åka upp till min stuga för att vara där till imorgon innan jag ska hem till Pea! Lite ledighet hoppas jag på i alla fall!
Har varit lite i shoppingtagen nu inför studenten. Köpt både balskor och studentskor och dessutom fått min stusdentmössa och införskaffat lite smått och gott. Visar i nästa inlägg!

Ciao!

Jag och Malin i Hair som HUD och SHEEEEILA ;)
Saknar't



RSS 2.0