Köpenhamn

Imorgon åker jag till Köpenhamn, blir där tre dagar!

Ciaobellas!


klä din handled





Älskar armband, just nu skrammlar det runt ett antal ringar och ett berlockarmband på högra handen och på vänstra armen sitter min genomskinliga klocka och mitt svarta flätade mockaarmband.
De ovan är alla från Lindex

Utekväll med tjejerna

Igår så var det jobb hela dagen för min del. Medans alla andra låg på stranden i Åhus ohc njöt av det undebara vädret så stod jag och svettades från 12-19.30 i en glasskiosk. Efter stängning så begav jag mig hem för att fixa till mig innan jag åkte til Annie för att träffa tjejerna och förkröka lite. Vi firade Malin som fyllt år i veckan och hade en toppenkväll. Drog sedan till den nyöppnade nattklubben och "afterbeachen" Martin och Martin nere vid Åhusstrand. Sedan så blev det en hyfasat tidig natt för mig eftersom jag hade jobb dagen efter och redan var sjukt trött.


Annie och Pea


Mina fina tjejer


Jag, Annie och Malin

slitet?

Med en gnutta panikångest så klippte jag idag sönder mina favorit jeans.. Det var redan ett stort hål på knäet så varför inte klippa ett till, eller till och med flera till? Så saxen åkte fram och såhär blev resultatet;




Michael Jackson

Popkungen finns inte längre..
Han var min uppväxt då vi alltid hade hans skiva igång. Jag minns honom särskilt för Black or White som är min favoritlåt Men även för Heal the world och we are the world som är bland de finaste låtarna som fins enligt mig.
RIP Michael Jackson

Rysningar !

örongodis

Den senaste tiden så har jag börjat lyssna på Kings of Leon, tro det eller ej.. Use Somebody är en favorit liksom Sex on fire.
Hittade här en asbra akustisk version av Use Somebody.

Ny design

Nu har jag suttit och fixat lite smått. får se hur länge detta håller nu! Hoppas ni gillar det..
Nu lägger jag mig i sängen och kollar min nya favorit, Australia!



soliga ögon


Har fått fnatt på sådana glasögon, väldigt snyggt. Har alltid varit skeptisk mot att de skulle passa på mig men efter mitt senaste inköp av ett par bruna så kommer det nog till att bli fler.
 Finns olika från Lindex 49.50:- i söta färger

räkor och jordgubbar


Jag har knappt ingen ledig tid alls! Jobbar hela tiden, känns det som. Jag vaknar och går sedan till jobbet där jag står i våffelos och sedan så åker jag hem och  käkar och bara slappar. Aktivt sommarlov eller vad? Idag så bestämde jag mig för att göra toastskagen till mamma, mig och syster och sedan äta jordgubbar, mumsmums. Jag äter jordgubbar
i ett nu, jag fullkommligt slänger det i mig.. Men det är ju nyttigt, nu när man inte tränar..
Usch måste ta tag i det där! Ut och spring!! Nej nu ska jag ta det lugnt och sedan sova för att kunna jobba igen.
Puss på er!


Det jag lever på

Skofrosseri





Skor!
Jag har blivit galen i skor på sistone. Letar skor överallt, testar och testar men köper inga för jag vet om att jag kommer till att hitta några jag vill ha ännu mer. Just nu så använder jag i princip bara min Björn Borg-gladiator sandaler. Men så hittar man dessa fyra urläckra skor på HM för under 300 kronor och vissa av dem på REA. Ska jag, ska jag inte?! De är bara ett klick iväg från att vara mina. Men vilka i så fall??!!

summer-fashonista


Nyss hemkommen från ett par lediga dagar i stugan. Och vilken underbar värme det varit! Tack och lov för att jag packade med kjol och klänning, har varit dagarnas klädsel. En hög, sval, vid kjol i roliga färger. Finns något mer sommarfräscht? Jag kommer i alla fall att för det mesta att tillbringa min lediga tid i kjol och klänning!
Denna urgulliga klänning/kjol hittade jag på stylebystars. Så sööööt!


Rosa kjol från forever21 och turkos kjol från hederliga HM


oerhört aktiv

Ja snart har en vecka av sommarlovet gått. Känns uppmuntrande, Är inte överdrivet aktiv på bloggen om man säger så. eller är inte överdrivet mycket inne på datorn över huvudtaget. Menmen, har min jobbiga dator att skylla på! Får ta och lämna in den imorgon, den funkar ju verkligen inte.

Under den gågna veckan har jag inte gjort överdrivet mycket jobbat för det mesta och igår så firade vi Carros födelsedag. Fortsättningen på veckan blir jobb och såklart midsommar. Ska nog först jobba den dagen för att sedan fira midsommar med familj och sedan vänner. Är oerhört pepp, bara vi kommer någonstans. Har redan bestämt klädsel för den dagen, blir nog samma som förra året ^^ Min blommiga tubklänning från Vero Moda och så ska jag såklart binda en midsommarkrans! har inte gjort det på evigheter så tänkte ta tag i det nu.


bild från avslutningen, oj vad jag ligger efter

det mesta regnar bort

Det bästa just nu:
-Pojkvän
-Vänner
-Sp2d, klassfesten igår var bäst!
-Sooooommarlov imorgon
-Lön

Det sämsta just nu:
-Vädret
-Vädret
-Vädret
-Att min dator är paj
-Att min dator är paj
-Sa jag vädret och att min dator är i paj?

Imorgon blir det först pyntning av skolgården, städning på champnagefrukosten, AVSLUTNING, gå på studenter och sedan ska jag fiiiiira att det är sommarlov!! Bara jag inte blir förkyld nu, i så fall är det det jävla vädrets fel!

Puss på er!


irriterad?

Åh nu är jag fruktansvärt sur! Jag får inte igång min laptop.. Har suttit hela morgonen och läst den jävla manualen men den hjälper ju inte ett dugg! Nej nu får pappa ta tag i det där annars så ringer jag till någon tekninsk hjälp som det stod nämnt om i manualen. Känner mig ehtl handikappad eftersom att allt jag skriver och använder finns på den datorn. Förbannad var ordet!

Ska snart fixa till mitt rum, fixa till mig själv och gå och rösta. Sedan ska jag skriva Historia (illa jag vet!) och sedan ska jag antagligen till pojkvän.

Ha det fint så länge, nu ska jag gå och dampa på min dator!!

Ciao!

finalördag

Nyss hemkommen från kyrkan och bröllopet. Väldigt fint, min kör och två solister..
Kan även informera om att min dator är ur funktion.. Riktigt riktgt irriterande! Menmen får se när pappa kommer hem från Stockholm om han kan få igång den..

Nej nu ska jag snart fira nationaldagen med familjen. God mat och champange.

JJJJ


myyyskväll gör susen

Nyss hemkommen ifrån Pea. Hade myskväll med henne, Annie och Malin. Mycket prat och skratt, ååhh mina fina vänner !
Idag skulle min essä lämnats in men som väntat så blev det inte så. Min hjärna har redan tagit sommarlov verkar det som. Menmen får ta tag i det där imorgon! Måste göra den då så att jag blir klar med allt pluggande! kom även på att jag måste skriva en engelska analys också.. Issch!

Pojkvän är på festival och man är såklart lite osäker när det gäller festivaler, menmen man gör det bästa av situationen och längtar ihjäl sig istället.
Kändes välbehövligt att träffa tjejerna idag, myskvällar gör verkligen en på mycket bättre humör. Speciellt när man har sådana vänner som jag. Allt från skvaller till djupa saker och till privata saker, bara att få prata av sig och lyssna på andra gör så att man blir gladare och kommer på andra tankar.

Nej nu ska jag ta och lägga mig med andra Twilight-boken och vila rösten så jag kan sjunga på ett bröllop imorgon. Godnattis!


fredag

Dålig på att blogga den senaste tiden. Varit fullt upp nu ett tag..

I onsdags var det ju skattjakten för treorna. Och som ny studentkommittee fick vi agera städare och domare. Helt sjukt måste jag säga men oj vad kul det var! Galnaste människorna på länge.. Sedan på kvällen så begav jag mig med tåg till Malmö för att fira min kusins student, trevligt att träffa hela släkten på mammas sida faktiskt. Sedan så blev jag chaufför och körde hem. Igår så gjoirde jag inte särskilt mycket, ingen skola för mig, så jag var lite i stan och shoppade. Köpte ett värmeskydd till håret på Skägg och Lockar och sedan så såg jag att BikBok hade ½ priset på allt i affären. Det blev två linnen och ett par glansiga tights, skulle först köpt ett par slitna jeans med men den 10 mil långa kön till provrummet tog kål på mig..

Idag har jag bara legat hemma och våndats över att jag måste skriva en essä om Auschwitz i Historia B. Men ska snart ta tag i det och när jag är klar så har jag inget plugg kvar!! Om en vecka är det sommarlov och jag lääängtar!

J


SÖDERPORT


SÖDERPORTS INFERNOT, man blir stolt


tro mig, jag var lika sliten som jag ser ut!

även uppmärksamma att där bänken står
stod tältet innan!

studenttider

Jadå har studenttiderna dragit igång rejält. Hade idag mitt första möte med både de nya och de gamla studentkommittéerna. Planerade inför skattjakten imorgon, karnevalen på tisdag och champangefrukosten. Åh man  blir helt lycklig av att tänka på studenten och trean verkar verkligen superrolig! Men det är faktiskt skönt att jag har ett år kvar om jag ska vara ärlig..
 Hade bara två lektioner idag och fick reda på mitt betyg i Rättskunskap, glädjande måste jag säga. Sedan så tog jag och Gustav i min klass bilen ut till Harald Nyborg för att köpa partytält tills imorgon. Sedan lunch på Nostalgia för vår del.. Och sedan möte. Blev även en liten träff med Malin, Pea och Michelle en kort stund innan vi tog bussen hem.

Fick för övrigt mitt KÖRKORT idag!! Ihh, körde och hämtade ut det på posten, nu börjar det kännas verkligt måste jag säga!

Nej nu ska jag leta lakan tills imorgon och bestämma klädsel till min kusins student! Måste nämligen snabbt ta tåget direkt vid 5 för att gå på student i Malmö, stressigt! 

Kom till Tivoliparken imorgon !! Detta ska bli kuuul !

/J


090602

Det är sommar ! 2 juni och det är pissvarmt ute, kjol och shorts mina nya basplagg.
Vatt en tuff måndag med mycket i skolan och annat.. Men löst sig nu som tur är. Tillbringade gårdagen med pojkvän lite på stranden och sedan begav vi oss till annie och michelle en stund. Lite redigering av michas arbete sen så la jag mig. Idag blir det typ två lektioner och sedan ska studentkommitteen fixa lite tills skattjakten imorgon.

Ciaao!

mina vänner (!)

RSS 2.0