Valborg


Outfit


Börjar 11 idag. Har bara genomgång om det kommande projektarbetet nu i flera timmar. Sen ikväll blir det mys med bästa !

Vad tycker vi om måndagar?

Jaha då var veckan igång igen. Och oj vilken onödig och dryg måndag.. Började kl 8.00 och hade därefter håltimme i 5 (!) timmar.. Så jag försökte vara lite effektiv men det gick sådär.. Slutade med att jag, Louise, Emelie och Linnéa åt lunch på Trendie.
Fick även paniken idag över hur mycket i skolan jag har att göra just nu.. Speciellt innan Kroatien-resan. Mycketmycket plugg om jag säger så!

Nu ska jag snart stänga av datorn, plocka fram lite fika och sedan sätta mig med:
-Rättskunskap, inlämning angående Avtal och Köp.
-Engelska B, har nationellt prov-uppsats imorgon och måste läsa igenom häftet.
-Svenska B, har på onsdag prov om Upplysningen..
-Internationella Relationer, konfliktanalys och föredrag om Mänskliga Rättigheter.

Verkar underbart...

Ciao!!

Dansuppvisning

Jaha kom nästan nyss hem ifrån min uppvisning med Kristianstadflickorna. Riktigt kul var det! Var sjukt nervös men sen släppte det bara.. Har varit i stan från 10.00 till 17.00.. Så nu är man måttligt trött. Var så glad att mina finfina vänner Annie, Malin, Michelle och Britta var och kollade ! Och så klart den kvinnliga delen av familjen.. LÄgger upp några bilder från uppvisningen. Dansade till Jellicle Cats, Think och Chic.

Defileringen


Min grupp som katter i Jellicle Cat





"Inledningsdansen"


Chic


Think


Think


Think, 3 grupper


Final

Robinson-kväll..




Jaha ytterligare en Robinson-lördag för mig.. Menmen jag klagar inte, konstaterade nyss att det förmodlingen var det bästa programmet i veckan. Och oj vad det var bra idag.. Synd att Billing åkte ut men jag måste säga att jag har en liten förkärlek till Jarmo, han är ju en Robinson! Så himla kul när han och de andra fullkomligt överrumplade "Killgänget" under örådet. Förstod inte riktigt varför Rafael åkte ut!?! Det skulle ju varit Christian!! Klarar inte riktigt av honom om jag ska vara helt ärlig.. Men som sagt GO Jarmo!

Ciao!

Dans på hjärnan


Just nu sitter jag och försöker fixa ihop ett par kattöron. Har dansuppvisning imorgon och det är i princip det enda som snurrar i min hjärna nu. Håller på att fixa ihop alla kläder och tänker just nu bara olika danssteg i huvudet. Har inte riktigt fattat det än men börjar bli lite smånervös ..

Idag har varit en riktigt slapp dag. Vaknade hos min pojkvän och vi låg och drog oss längelänge innan vi gick upp och kolla tv. Kände att det var vad jag behövde, bara sova länge och slappna av. Övningskörde lite  och åt sedan lite middag med familjen. Hade planerat att jag skulle på en 18 års fest denna kväll men det blev ínte så just för att jag har börjat känna mig lite småsjuk så det blev hemmakväll istället..

Fredag igen!

Förstår ni hur snabbt tiden går?! Det är helt sjukt! Nu är det fredag igen, kändes nyss som måndag.. Men jag klagar i och för sig inte, skönt med helg. Igår hanns det inte med något skrivande alls, hade saker att göra hela tiden. Gick i skolan från 9.50(hade spanska nationellt prov) sedan så var det lite matte och sedan orientering på idrotten.. Och hela kvällen/eftermiddagen så var jag i idrottshallen för att ha genrep med dansen. Så extremt drygt. Var där vid 4 och vi dansade vår första dans vid 6..

Denna dag har jag helt vigt åt mitt komande körkort.. Varit på trafikskolan från halv 9 till 3. Hade riskettan på förmiddagen och sedan lektion och även plugg på eftermiddagen. Faktiskt varit lite duktig, hihi. Riskettan var som många sagt ganska onödig men när jag gick därifrån så mådde jag faktiskt lite dåligt och hade lite ångest över att sätta mig i bilen och köra. Vi fick se filmer och bilder på trafikolycker och offer och då kan jag säga att det vänder sig i magen på en. Inte för att jag är särskilt orolig för att jag själv ska köra rattfull eller ta mycket risker utan jag är mest rädd för att alla andra idioter som finns ute på vägarna och rikserar, inte bara sina egna, utan andras liv med. Så jag gick faktiskt därifrån lite berörd, men det var väl det som de var ute efter..

Nej min lillasyster ska snart ha tjejfest så då tänkte jag fly hem till min pojkvän.

Ciaooo!

Vaggvisa..

Just nu sitter jag i sängen och lyssnar på Måns Zelmerlöws underbara nya akustiska version av Hope&Glory.. Så mysig, man lyssnar verkligen på texten och den är väldigt fin tycker jag. Godnatt alla, nu ska jag sova efter att just ha pratat ett bra tag med min fina bästa vän! Blir att sätta "mumsmums" på repeat och läsa lite H.Potter..

Njut och mys mina vänner !


090422

Är helt slut. Kom nyss hem efter ytterligare en lång dag i stan. Började skolan klockan 8.00 och sedan så har det bara rullat på i skolan och 15.50 så körde jag på trafikskolan. Körde idag farlig vänstersväng, känner hur jag börjar komma närmare och märmare körkortet nu.. Känns lite läskigt faktiskt, menmen det ska bli så skööönt! Blev ingen träning för mig idag, kände att jag behövde komma hem i någorlunda tid idag så hoppade över det. Har faktiskt en intensiv vecka med dansen så jag har det som bortförklaring.
Maten kallar!
Ciao!





Dagens, såg nyss att det var lite sjöman över det hela, hihi

Skofrossa!

Jaha när man tar på sig för lite kläder så är det pisskallt och när man har på sig för mycket så kokar man.. Konstigt konstigt väder!
Idag så har det varit en hyfsad slapp dag i skolan. En lektion och sedan så lunchade jag med mamma. Sallad på Graffiti och sedan så blev det lite spontan shopping. Älskar att min mamma ibland får infall att köpa saker, idag blev det ett par riktigt fina sandaler från Björn Borg. Var först inne på att köpa ett par låga svarta converse men efter att mamma räknat upp alla tygskor jag har så bestämde jag mig för att sandaler nog ändå var bättre..
Efter att jag varit på en föreläsning på friskis och svettis om ledarskap så begav jag och Emelie oss till idrottshallen för att vänta in alla till dansgenrepet. Så det blev dans och sedan mat på Favoriten med några av tjejerna och sedan dans igen i studion. Åh jag måste lära mig alla stegen perfekt innan torsdag känner jag nu. Menmen..

Godnatt på er !




Te, skorpor och garderobutrensning..

Jaha då var min lilla städning och rensning av garderoben klar.. Tog 1 timme! Men med te & skorpor (har börjat drick väldigt mycket te) så gick det galant. Egentligen både hatar och älskar jag att fixa i ordning mina kläder. Det bra är att jag hittar olika kläder som jag glömde att jag hade och det dåliga är att jag hittar kläder som jag faktiskt är tvungen att slänga eller ge bort.. Hittade 2 par tunna strumpbyxor med hål i som jag inte kan använda men oj vad det tog emot att lägga dem i papperskorgen. Usch nej, samlar på mig för mycket och oanvändbara kläder, får bli bättre på det.

Imorgon är en fullspäckad dag:
-Skola 9.40-16.00 (har dock ingen Rättskunskap så det är så skönt och så ska vi till Friskis och Svettis på Pedagogisk Ledarskap)
-Genrep med dansen 16.30-19.00
-Antagligen dansträning 19.00-20.45
-Kommer hem vi 22.00 ungefär.. Härlig dag!


Dags för sömnens värld, lär behövas..


Nystädad, skillnad?


Checka in vikningarna!

Varma sommardag..

Åhh vilket väder deet har varit ute idag! Så himla fint och varmt, är helt lycklig för tillfället. Det var svinkallt när jag gick hemifrån fick ta på mig massor av kläder och sen när jag satt ute på skolgården så svettades jag och var jättevarm. HAr även varit en bra dag på andra sätt. Vaknade upp på den bra sidan idag och så har det fortsatt hela dagen. Träffade min pojkvän som jag inte sett på jääättelänge, vilket fick mig att skina lite extra och sedan så har det varit en allmänt god klasstämning. Har haft riktigt kul idag trots att det varit en annars så hatad måndag. Fick sluta en lektion för tidigt och då begav jag, Viktor och Daniel oss ut för att shoppa lite främst till Danne men blev även lite till mig. Men måste säga att jag och Viktor är riktiga stylister, efter att sökt igenom JC så lassade vi över massor av kläder in i provrummet med Daniel och sedan så var han färdigstylad! Blev även ett evigt prövande av solglasögon men till slut så hittade jag ett par på Indiskan som jag hoppas kunna gilla i alla fall några månader ..

Nej nu ska jag laga lite mat till oss, korv och bröd tänkte jag. Enkelt ska det vara! Sen blir det nog att sätda ur garderoben lite, det verkar som sagt behövas!
Ciao!


Mina nya brills, Indiskan 59.50

Ordningsam?!



Ojoj, har städat hela huset plus mitt rum men så öppnade jag garderobsdörren precis och mina kläder bara välde över mig! Antingen så har jag för mycket kläder eller så har jag en för liten garderob, röstar på det sistnämnda.. I och för sig så har jag bara gjort en snabbstädning av rummet och då blir det så att alla kläder bara trycks in, man orkar ju inte vika allt snyggt och prydligt.
Som jag innan sa så har jag i princip bara städat idag, sovit länge och sedan städat. Hade dock extra träning med dansen så det blev några svettiga timmar i dansstudion också. Men nu måste jag säga att jag i alla fall kan danserna någorlunda, om det ser snyggt ut när jag gör det är en helt annan sak. Har dansuppvisning på söndag så det blir ganska så mycket dans här nu i veckan.. Menmen det är kul!

Nej nu ska jag sätta mig framför tv:n och mysa till det lite med te och mackor innan jag får lite sömn inför den kommande skolveckan..
Ciao!

När man inte är gjord av pengar får man nöja sig med ögongodis istället..





Ja så är det faktiskt när man kollar runt på olika klädsidor, man får inspireras av alla olika fina kläder men bara se och inte röra! Som den supersöta klänningen från Nelly ovan (är inne i en älska-klänningsperiod). I och för sig så har jag en del födelsedagspengar men just nu är jag kluven, för jag vet inte riktigt vad jag vill göra med dem. Så jag får vänta med att åka till Malmö och shoppa som jag har velat nu i flera månader! Menmen jag klarar mig.

Har denna kväll sett robinsson, lördagssysslan. Var det rätt som åkte ut?
 Jag tycker nu att det är skönt att slippa se det ena laget i träsket hela tiden, så får se vad som händer nästa vecka.. Förstår även vilken djurvän jag är när jag kollar på programmet, jag klarar knappt av att se en död varan och ändå är jag livrädd för kräldjur. 

Har även bara tagit det lugnt. Helgen går så sjukt snabbt så då gäller det att verkligen ta det lugnt och inte tvunget göra något hela tiden. Så nu tänkte jag städa mitt rum lite, ser hemskt ut, och sedan läsa en Eva och Adam-bok. Jag vet, man läste dem typ när man var jätteliten men jag kan bara inte låta bli. Älskar att läsa dem, liksom Harry Potter, haha kanske ska läsa en sådan bok istället?! Jaja godnatt!

Hygienshopping




Innan idag när jag och mamma var och handlade så fick jag ett infall av att shoppa loss lite på apoteket. Det är egentligen ett sådant ställe som man aldrig brukar shoppa på men de har egentligen de bästa produkterna. Så jag gick loss på tandhygienen, har komplex över att ha fräsha tänder nämligen.. Så listerine och plackers blev en ny investering och oj vad jag känner mig fräsh nu! Känner mig lite nördig men vad sjutton, munnskönhet är också en skönhet!

Födelsedagskalas!

Kom nyss hem från kalaset jag och mamma och pappa var på. Britta fyllde 18 år. Och det firades med skumpa och tårta, trevligt värre! Fick av oss 4, enligt mig, dösnygga armband från Percy's.

Så som vi skålade för: Lycka till att komma in i vuxenvärlden Britts ! ^^










Män som hatar kvinnor..

Känner mig som en riktig nattuggla, sitter med min laptop i högsta hugg i sängen och är inte ett dugg trött. Kom nyss hem efter en myskväll med Annie och Malin. Blev bio denna kväll, Män som hatar kvinnor. Vilken film! Helt fantastiskt bra. Har nyss läst ut boken av Stieg Larsson och filmatiseringen var verkligen hur bra som helst. Handlingen är egentligen otroligt brutal och hemsk men samtidigt väldigt fin och meningsfull, man går inte från biosalongen oberörd. Hade igenom hela filmen en klump i magen och var ständigt på helspänn, våldtäckt scenerna är helt klart de värsta. Tror inte riktigt man kan föreställa sig hur mycket. Det är fruktansvärt att flera kvinnor dagligen utsätts för sexella övergrepp.. Man får verkligen en bild av det och blir otroligt berörd! Verkligen en sevärd film! GAnska kul att det är så pass kända skådespelare med, det blev liksom extra "roligt" då. Mikael Nyquist och hon Naomi Rapace var gjorda för rollerna.

Blev sedan en liten snabb vända på stan efter det och sedan tog vi bilen hem och lämnade av Malin och sedan hem till Åhus. Hade egentligen inget planerat inför kvällen eftersom att min föräldrar skulle iväg, men efter snabba beslut och ändringar så satt jag på bussen vid 9.. Så det har varit en väldigt mysig och trevlig kväll !

Har också varit väldigt duktig idag, om jag får säga det själv. Körde nämligen och bokade därefter halkan, nu börjar det närma sig.. Sedan så begav jag och Pea oss till gymmet för att träna järnet, ett riktigt skönt pass!
Nej sovdags och imorgon är det 18 års kalas !

Ciao!



I blåsten..

Åhh vilket väder det varit idag, sånt man riktigt luras av.. Jättefint när man tittar ut men sen när man väl är ute så fryser man ihjäl på grund av blåsten. Som tur är så tog jag en tjock kofta under min jeansjacka, var för kallt bara med jackan. Kom nyss hem efter en fulspäckad dag. Har hunnit med skolan och att plugga teori, känner mig riktgit duktig när jag pluggar där! Sen så har hunnit med att äta middag med hela (!) familjen och sedan bara myst på skutt.. Tänkte att jag skulle tränat på gymmet men det blev inte så mycket med det efter att jag hade idrott i skolan. Så det får bli imorgon istället, har fått ett riktigt bra och roligt personligt program så får ta tag i det.

Idag har jag haft, längta till sommaren känslan. Längtar enormt mycket till att gå barbent och kunna ha klänning, kjol eller shorts. Varit inne på H&M och "fönstershoppat" lite. Räknade idag på spanska ut att jag hade totalt 8 spansklektioner kvar (räknade bort alla lediga dagar och nationella prov mm) så det känns skönt!

Nej sängen och en tidig morgon väntar!
Godnattis!

 

Så underbara färgglad sommarklänning från H&M,
väldigt extrem men jösses vad jag vill ha den!

Some people say the world is made out of wood..

Jag är helt sjukt trött nu förtiden.. Ända sedan vi började skolan (2 dagar) så har jag varit konstant trött. Känns som om jag gått i skolan flera veckor. Vaknade imorse och var helt slut, gick som en zombie till skolan och var som en zombie i skolan..

En av de konstigaste och läskigaste saker hände idag. Jag slutade vid tre och bestämde mig för att jag skulle vara duktigt och plugga teori på körskolan innan jag skulle träna. Hade egentligen en körtid men jag såg på internet dagen innan att min lärare var ledig så min tid var borta. Men när jag sitter där i teorisalen så hör jag någon ropa mitt namn, en anna körlärare kommer in och säger att jag ska köra, med honom. Förstår ni vilken tajming och tur jag hade? Det var en ren slump att jag var på trafikskolan överhuvudtaget och då visar det sig att jag ska köra. Helt chockad så kör jag min körlektion och tro det eller ej så går det riktigt bra, klarar stadstrafik momentet och ska nästa gång boka halka och köra landsväg. Så jag hade verkligen tur idag. Plus att jag var väldigt effektiv och duktigt på teorin tycker jag (!)

Tränade sedan ett skönt medelpass, känner att jag måste ta tag i träningen mer.. Blev inspirerad av Peas lilla redovisning om kost och motion, får väl försöka bättra mig.

Nej nu blir det sängen för min del!


Då var skolan igång igen..

Kom nyss hem från skolan. Satt på bussen och kokade trots att jag bara hade kofta och jeansjacka, så skönt med värme! Hade 3 lektioner idag och på en av dem hade jag ju glassredovisningen, gick helt okej tycker jag. Skönt att ha det gjort. Läser ju kursen pedagogisk ledarskap, kan förhoppningsvis va ganska bra att ha i framtiden.
Idag så började jag 9.40 och vilken skillnad det är på att börja 8 med att börja över 9. Man blir mycket piggare och orkar mycket mycket mer, tycker man kan införa att man istället för 8 börjar 9. I och för sig så är jag helt otroligt morgontrött, det är verkligen det värsta jag vet att gå upp på morgonen. Innan så gick jag upp kvart i 6 när jag började 8 för att hinna med alla morgonsysslor innan bussen går 7.11. Men det har gått utför med det den senaste tiden. Snoozar så länge som möjligt och i bästa fall så är jag uppe 40 minuter innan bussen går, men jag klarar mig på det.

Sov inte heller så bra inatt (brukar alltid göra det annars) för jag vaknade nämligen med ett ryck av en fruktansvärd mardröm. Jag dansar och nästa vecka så ska vi ha uppvisning och jag har nu missat två övningar pga att jag fyllt år och har vatt iväg. Det jag drömde var att jag inte alls hade lärt mig danserna och att jag har missat jättemycket nu när jag vatt iväg. Fy vilken ångest jag hade och faktiskt fortfarande har.. Måste verkligen kunna alla 4 danser. Ska träna där idag så då får jag se till så jag kan allt. Vi ska bla. dansa till cats musikalen (utklädda, riktigt kul- för den dansen kan jag), till låten Think, Chic och till Just Dance. Så det är lite att lära in för en "nybörjare" som mig(har dansat innan men det var några år sedan). Så snart ska jag käka lite och sedan leta reda på lite katt-kläder och bege mig inte till stan igen för att dansa.

Förövrigt så beställde pappa resa igår. Vi åker till Kroatien den 12 maj, det är snart! Jag och min familj ska bila ner till norra Kroatien, får se hur det går med 6 stycken i bilen.. Menmen jag längtar, soool och bad säger  man inte nej till!

Ciao så länge!

Klädsel: skjorta Monki,
 linne/klänning Gina Tricot, jeanstights MQ

Sista lediga dagen..

Ja, då var det snart slut på detta lovet med. Det är helt sjukt vad tiden går snabbt!
Bara dags att sätta igång med vardagsrutinerna igen. För tillfället så håller jag på att plugga.. Jag har pluggat alldeles för lite detta lovet, känner väldigt mycket ångest just nu. Skulle ha gjort Engelskan klar, Fn-rollspelsutvärderingen och pluggat teori. Men har i princip inte gjort något av det. Satt lite idag med körkortsteorin men det gick trögt. Satt i en solstol ute på altanen så jag hade en distraherande sol som upphöll mig i pluggandet ^^

 Kom även på att jag imorgon ska ha en redovisning på Pedagogiskt Ledarskap, 10 minuters lektioner ska var och en ha och jag hade inte ens kommit på ämne. Men nu har jag och det blev Glass. Japps jag ska prata om Glass, idétorka eller vad? Har suttit med detta hela eftermiddagen så jag får se hur det blir.. Ska prata om glass och om de olika glassföretagen, ska prata lite extra om Ottos glass.

Fortsätter plugga!
Ciaobella!

Underbara vänner!

Godnatt på er alla !
Kom nyss hem från Malin, var där med favoriter-Pea, Annie och Michelle. Efterlängtat mys och snack, tittade på Bring it on och var som vi brukar vara .. Innan så jobbade jag några timmar, luktar fortfarande nygräddade våfflor. Stod och gjorde strutar i princip hela tiden men oj vad jag tycker det är kul! Gott med alla nya glassmaker, oom jag ska äta glass i sommar ?! Efter stängning åt jag påsklamm med familjen och sen så kom som sagt Annie och Pea och hämtade upp mig, vad skönt det är med kompisar som har körkort! Jag vill ta mitt nu!!

Nej nu ska jag sova tänkte jag så jag inte väcker min syster som jag just nu delar rum med och njuta av den sista lediga dagen.

Ciao!

glassjobbare


mormors löjligt rädda hund, denna gång var det min kamerablixt som fick henne att bete sig så där..

Helt sjukt!

http://www.youtube.com/watch?v=9lp0IWv8QZY


Helt helt helt sjuuukt! Hon är så fruktansvärt grym, hon kommer vinna alltihopa. Lika stor skräll som Paul Potts!


påskpåskpåsk

Hej !
Håller just nu på att byta om till min "glass-outfit", det var ett tag sen jag hade den på mig.. Men idag är det dags igen att rycka in lite på jobbet, glasskiosken i Åhus. Så ska snart dra ner till torget.
Idag har jag inte gjort så överdrivet mycket. Sjöng innan idag i kyrkan och sedan blev det ytterligare lite påskmat, börjar tröttna.. Sen får vi se vad som händer ikväll.
Nej nu ska jag åka och tjäna lite pengar, hihi.

Ciao!

Jag och Erika sjunger His Eye Is On The Sparrow


"Dagens"

Lördagkväll, lördagkväll..

Jaha då var denna påskafton och lördag till ända, lite tråkigt men det är ju ändå två dagar kvar på påsken och påsklovet. Har faktiskt ganska tråkigt ikväll, alla andra är på fest men eftersom vi har kalas här hemma så kändes det dumt att åka iväg. Och så är jag riktigt trött, ska upp tidigt imorgon och sjunga med. Har spenderat kvällen framför tv:n Robinson för hela slanten och nu väntar jag på att The Wedding Date ska börja igen, älskar mysiga romantiska komedier. Robinson är på ett sätt en besvikelse och på ett sätt en höjdpunkt på helgen. Jag har alltid kollat på Robinson, när det gick på svt med, så jag tror att jag jämför programmen väldigt mycket med varandra och då tycker jag att de andra programmen varit bättre. Men samtidigt så älskar jag sådana dokusåpor och intrigprogram, skulle aldrig ställa upp själv men det är sjukt kul att följa andra människor. Idag åkte ju Mika ut, vilket jag tyckte var bra för jag håller helt med Erik Billing om hur hon är. Gillar hans attityd lite, han är speciell men jag gillar verkligen folk som står för sina åsikter. Någon jag defintivt inte klarar av är Christian, ut med honom! Blev så glad när tjejerna och Jarmo började snacka pakt! 

Nej nu ska jag återgå till filmen och sen sova. Upp tidigt imorgon och sen så ska jag jobba lite på eftermiddagen. MIn granne/ägaren av mitt jobb, glaskiosken där jag jobbar kom in och bad mig jobba lite imorgon. Så jaa.. Ska nu tänka lite på mina fina vänner och sakna min pojkvän lite mer som är sjuk och inte kan träffas ..

Kram på er !

Tävling..

Gå in på febb.blogg.se




Vårklädd


Min påsk-outfit
Jeansleggins MQ, Tunika Vero Moda´, Kofta Gina Tricot

Armband GLITTER

Påskafton och tonårsfödelsedag!

Godmorgon det är Påsk!
Vaknade klockan halv 9 idag av att mamma väckte mig, vi skulle upp och sjunga för Isa som fyller 13 idag. Så det var bara till att dra sig upp och ta ton med en gång. Snart väntar firande av påskafton och en tonårsdag. Håller just nu på att klä på mig, men det går inte överdrivet bra, fastnar vid datorn och youtube. Isa fick Guitar Hero så nu dånar huset av Livin' on a prayer, fast jag klagar inte när det är så bra låtar.

Kvällen igår spenderades med Malin hemma hos Annie, tv-mys och monopolspel. Vem vann?!?! Hihi jaaag.. Väldigt mys med min tjejer.

Nej nu får jag gå och klä klart mig för snart kommer kusiner med mormor. Och sen blir det påskmat, jag ääälskar påskmat!

GLAD PÅSK!

En lååång fredag..

Ja då var snart denna långfredag slut. Ja den har varit ganska lång faktiskt, haha. Jag har förresten inte gjort så mycket, mest degat ute i solen och framför datorn men ändå. Var ute på en långpromenad med Britta och min hund för att hämta min lilla cykel hos Pea ^^ . Sen så har vi ätit middag, långfredagsmiddag, lax och nypotatis och minitomater!! Jag älskar mini/körsbärstomater!

Nej nu får jag ta och fixa i ordning mig, Annie ska snart hämta upp mig för att köra och hämta Malin, blir istället för fest en mys/spelkväll med de underbarlingarna och förhoppningsvis bästa pea !

Nej nu kommer bilen, Ciao!

10 april

Godmorgon!

Solen skiner och jag är på ett sådär humör. Gårdagen blev väldigt trevlig men måste säga att jag uppskattade förfesten mer än själva ute-stället, Sing-star är aldrig fel! Idag vaknade jag vid typ 12 och satte mig vid datorn med en gång.. Känner att jag mer och mer kommer sitta här nu! Som vanligt efter en dag ute så mår man väl inte solskensprima men vad gör man inte för en trevlig kväll ?!

Idag börjar påsken, helt otroligt vad snabbt det går. Snart är det ju sommar! Bara 9 veckor kvar till sommarlovet, det går snabbt vill jag lova. Så idag blir det lite inledande påskfirande och imorgon så fyller min syster år! Så ja kalas denna helgen med. Får se vad som händer i kväll, kanske fest men får se om jag orkar.

Ciao så länge!


Singstar i fullgång!

Nyklippt & hemma !

Jadå var jag hemma igen från stugan.. Skönt på ett sätt men sorgligt att komma tillbaka till vardagen. Och igår så klippte jag mig och slingade håret, det behövdes verkligen! Så nu ser håret okej ut igen. Nej nu måste jag skynda mig, ska ut ikväll med några kompisar, blir nice nu när man är 18. Ha en trevlig kväll, för det ska jag ha !

Ciao!!

Håret innan..

Och efter..
Dåliga bilder, men måste ju testa datorns webbcam ^^

En finfin dag!

Kom nyss hem från stan, vatt och kört och sedan shoppat lite med mamma. Så snart ska vi åka till Åsljunga och jag ska köra , wiiii.
Körningen gick ganska bra, nu när man är 18 år så får man väl ta och verkligen sikta n sig på att ta körkortet så snart som möjligt ! Menmen, ska inte stressa, blir bara dåligt då! Nej ska bege mig nu, blit utan internet några dagar men kommer hem igen på torsdag!

CIAO!

5 april är slut..

Ja då var min 18 årsdag slut.. Men åh vad mysig den var. Vaknade som sagt av att familjen plus mormor och farmor sjöng för mig. Fick massa presenter och så min dator.. Sedan så körde jag och mamma en runda och handlade inför kvällen, massa god mat inhandlades: mina favoriter i matväg som pastasallad mm.
Till tårtan kom Pernilla och Britta med familj. Sedan så kom även pojkvännen till maten..
Så nu sitter jag på rummet med min finfina laptop och kollar på pirates 3 med älskling, ska snart sova för imorgon ska jag upp tidigt för att köra på körskola. Sedan blir det att åka till Åsljunga, troligtvis så kör jag dit , haha.

Min laptop


En jättefin axelremsväska

Klädd för 18 års kalas.
Kjol från Gina Tricot som jag aldrig använt-49 kr

Godnatt!

Födelesedags firande..

Fikat tårta och öppnat presenterna. Lägger upp vad jag fått sen..


18 år idag!

Då¨var det den 5:e april och min 18 årsdag. Blev imorse väckt på sängen med sång och paket. Och så har jag fått min laptop! Den är såå fin , haha.. Nej nu ska vi fortsätta att fira mig ! Ha en bra dag!

Ciao!

Solen är underbar!

Åhh solen är verkligen underbar! Men tror ni inte att jag lyckas bränna mig efter en kanpp halvtimme i solen.?! Nåja det var kanske lite värt det. Just nu har farmor och mormor kommit & snart ska jag iväg och sjunga med biskopen .. Haha!

Sista dagen som 17 !

Pussss

Fredagskväll

Kom nyss hem från stan. Musikalen var ju verkligen helt toppen! RENT! Åh jag älskar verkligen musikaler, att kunna uttrycka sig så i sång och musik är helt fantastiskt. Verkligen mitt drömjobb!
Började med att jag tränade ett Lena Ph / Orup- pass på Friskis med bästa Pea. Riktigt kul faktiskt, sjukt att jag kommit in i detta med Friskis & Svettis.. Sedan begav jag mig rill stan, stress stress, för att käka med Malin och Annie. Baka potatis på Trendie, gooott! Sedan var det muskialdags. Mötte upp delarna av familjen och sedan var jag i fullkomlig extas! Från första tonen- "525 600 minuter.." till ".. din dag är idag! " var jag som i trans. Jösses vad löjlig jag låter men jag menar verkligen det! Musikalens budskap är helt fantastiskt och speglar verkligen det som är viktigt i vardagen men som man kanske inte tänker på.. Jag ryser! Har du inte sett den? Hyr filmen! Eller köp den rättare sagt!!

Nej nu ska jag ta och lägga mig och läsa sista delen i "Män som hatar kvinnor".
Förresten så städade jag hela huset idag.. Bara mitt rum kvar. Jag är stolt!

In my heart-->
There Is No Future
There Is No Past
I Live This Moment
As My Last

There's Only Us
There's Only This
Forget Regret
Or Life Is Yours To Miss
No Other Road
No Other Way
No Day But Today


Påsklov och musikal..

Ja då hade man påsklov. Så himla underbart. Slippa tänka på skolan (lite i alla fall) och bara ta det lugnt och sova! Hade endast en lektion idag, begav mig sen hem för att städa.. Men det har inte blivit så mycket med det, än.
Vårvädret och solen håller i sig, funderar på att sätta mig lite i solen sen! Ikväll så blir det musikal för mig och syskon och mamma, även Malin och Annie. Vi ska äntligen se Rent! Åh det är min favoritmusikal alla kategorier! Den är så vacker och känslosam samtidigt som den är rockig och har ett otroligt vackert budskap! Emil Sigfridsson har satt upp den här i Kristianstad, vilket är ganska häftigt!
Jag såg Rent för första gången i Stockholm på Göta Lejon mer Linus Wahlgren och Linda Bengtzing, så jag har ganska höga förväntningar.. Men jag tror och hoppas att de kommer leva upp till dem, om jag ska tro alla andra som sett den. Jag lääängtar!
Men först ska jag städa och troligen träna med Pea. Lena/Orup-pass idag på Friskis, kan bli kul!

Ha det bra så länge !

CIAO!

Äntligen säger jag bara!

Äntligen så ska jag bli en stolt ägare av en laptop! Åh jag är så fruktansvärt glad. Var inne och valde ut en med pappa på Siba idag. Min 18 års present.. Så nu ska Josefine sitta ännu mer vid datan. Så himla sköönt. Har önskat mig det sen jag var typ 10 år eller något, och nu ska jag äntligen få en svart blank laptop- min alldeles egna. Nackdelen är att jag vet om att jag ska få den, hatar egentligen det för jag älskar att bli överraskad på födelsedagen menmen..

För övrigt är det ju så himla fint väder! Åh, jeansjackan åkte fram idag!

Jag är sprudlande glad och imorgon åker nog jag och Isabell och Olivia till Malmö, har endast en lektion och sedan är det lov!!

Vårkänslor vårkänslor !

Ciao!

Första vårdagen!

Åh idag har det varit superfint väder ute. På vår terass var det 24 grader, så himla varmt & skönt i solen! Kunde gå i min skinnjacka utan att frysa i den 15 gradiga värmen. Härligahärliga vår, du är så välkommen!

Slutade vid 12 tiden idag, stack då hem och la mig och sov på soffan framför Ellens och Tyra Banks show.. När jag sedan vaknade så kände jag verkligen för att ta ett medelträningspass på Friskis, men ingen annan hängde på pga att alla var sjuka, så jag tränade ensam och effektivt på medelpasset. Åkte sedan in till stan för att möta upp Malin och Annie och gå och äta. Ble middag på mitt favoritställe.. Favoriten med kebav, men mysigt var det. Gick sedan och kolade fotboll i typ minusgrader. (Sjukt vad solen gör mycket) Menmen, mys med mina finfina vänner !!

Nej ska nu ta och sova igen.. Behöver verkligen det kommande lovet för att koppla av!
2 dagar kvar innan lovet och 4 dagar kvar till Josefine är 18!

Ciao!


Har äntligen börjat komma igång igen med träning!

April April!

Godmorgon!
Jag förstår inte hur jag alltid lyckas bli lurad på 1 april. Trots att jag ständigt intalar mig själv att jag ska var beredd på att bli lurad så blir jag ändå alltid det.. Idag så lyckades min 8 åriga lillebror driva med mig något fruktansvärt, jag blir så trött!
Annars idag så har jag kört, igen, vill lyckas ta körkortet så snabbt som möjligt nu! Fyller ju år på söndag. Men det är så himla mycket man ska göra. Ta körlektioner, plugga teori, gå på den nya kursen riskettan och köra halkan. Bokade riskettan idag, 700 (!) spänn, så det blir att ta ledigt från skolan för att lyssna på en föreläsning om droger och alkohol i trafiken. På ett sätt så känns det sm om jag inte kommer någon vart heller. Har kört 8 lektioner nu och har 5 betalade kvar.. men fick idag reda på att jag inte kommer till att klara mig på det.. Var ska jag få alla pengar ifrån ?!




Menmen, nu ska jag ta och koncentrera mig på internationella relationer, dags att plugga palestinakonflikten!

RSS 2.0